El nou 'reality' de Telecinco per substituir 'GH': Mai s'ha vist res igual

Hi ha en l'aire diversos noms de possibles candidates a participar-hi

El logo de Telecinco als estudis de la cadena
Hi ha en l'aire diversos noms de possibles candidates a participar-hi | Cedida

Telecinco continua produint nous 'realities' amb la idea de renovar-se, però segueix amb aquesta mena de format televisiu amb el qual s'està fent d'or des de fa vint anys. Mediaset Espanya es prepara ara per emetre una nova bomba televisiva l'any vinent.

Davant el 'descans' de 'GH' per temes judicials, que segueixen sense tenir una resolució clara, la idea de Telecinco pel 2021 és la de mantenir 'Superviventes', 'La isla de las tentaciones' i 'La casa fuerte'. Però hi ha novetats.


24 hores tancats i el públic decidirà què fan

Però des de 'Mediaset' es llançarà un nou programa, amb un format ben diferent del de 'GH': 'Solo/Sola'. Tindrà lloc als vells estudis de 'MiTele Plus' i la mecànica és molt senzilla: el o la participant estarà durant 24 hores a càrrec de la transmissió del canal de pagament i el públic tindrà control gairebé total sobre la persona: què menja, què fa, les proves que realitza, etc.Entre l'escassa informació que ha donat 'Mediaset' sobre el 'reality', destaca la descripció del perfil de persona que la cadena desitja com a candidat o candidata perfecte per participar en aquesta experiència. Estem parlant d'un personatge que haurà de comptar amb unes característiques molt definides, com ara saber utilitzar el llenguatge televisiu per empatitzar amb els espectadors, poder divertir-se en solitud, tenir molta imaginació i, sobretot, tenir la capacitat d'entretenir.


Les possibles candidates

Fins al moment, Telecinco no ha donat a conèixer els noms de les persones que podrien participar, però segons apunten des de diferents mitjans, alguns dels noms que sonen com a preferits per entrar al 'reality' són Adara Molinero, Sofía Suescun, Anabel Pantoja, Maite Galdeano i Leticia Sabater.Segons informa 'El Español', l'empresa que s'encarrega de la representació d'aquestes famoses vol abstenir-se a l'hora d'afirmar que siguin algunes d'elles les persones que opten a participar en aquest nou 'reality' televisiu. Malgrat això, afirmen no poder negar que les seves representades no estiguin sent proposades com a possibles protagonistes de 'Solo/Sola'. Ara tan sols queda esperar que 'Mediaset' comuniqui els primers participants i la data d'inici d'aquest nou 'reality', que promet.


Comentaris

envia el comentari