Rocío Carrasco amb un micròfon davant

Nou revés per a Rocío Carrasco: perd una demanda on més li dol

Rocío Carrasco torna a rebre un revés judicial

Rocío Carrasco viu uns dies complicats. Tot que està contenta perquè es troba en plena gravació de la segona temporada de la docusèrie, ha rebut un cop dur a nivell judicial que no s'esperava. Concretament, ha perdut el judici contra Olga Moreno, l'actual esposa del seu exmarit.

Aquesta derrota als tribunals ha suposat una garrotada per a Rociíto, però no està disposada a enfonsar-se i seguirà lluitant perquè es faci justícia.

 

Rocío Carrasco perd una nova demanda

Rocío va portar Olga als tribunals per unes declaracions que aquesta va fer per a la revista 'Lecturas' cap als 2018. En aquesta publicació, la dona d'Antonio David va afirmar coses com ara «Si la Rocío vol fer mal, ja ho ha aconseguit».

Així mateix, va dir que Carrasco estava fent molt de mal als seus fills, Rocío i David. I va afegir: «Hagués estat tot tan fàcil! Tenia la vida solucionada: els seus dos fills, una herència».

La filla de la Jurado va interposar demanda contra Moreno per aquestes i altres afirmacions, les quals considerava que atemptaven contra l'honor i la intimitat. Per aquest motiu, va sol·licitar que li pagués 90.000 euros per aquestes afirmacions.

En primera instància, la protagonista de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' va perdre la demanda. I ara ho ha tornat a fer. Després de recórrer la decisió, ha estat l'Audiència Provincial de Madrid qui s'ha pronunciat novament en contra seu.

A nivell ordinari, ja no hi ha possibilitat de recórrer. Però la dona de Fidel Albiac, a la qual se li imposa el pagament de les costes, no està disposada a quedar-se de braços plegats. Per aquest motiu, seguirà endavant per aconseguir que es faci justícia.

La periodista Paloma García Pelayo ha revelat a 'El programa de Ana Rosa' que Rocío Carrasco prendrà noves mesures. Exactament ha exposat: «Esgotarà totes les accions judicials, com ha fet sempre». Vaja, que està disposada a elevar aquest cas al Tribunal Suprem.

Com ha indicat, no està d'acord amb la decisió judicial. Ha dit: «En el recurs, el jutge entén que no hi ha informacions tendencioses, que no són denigrants ni injurioses. Em desqualifiquen com a mare, però la justícia segueix sense veure-ho».

Un revés inesperat per a Carrasco, que no és el primer que pateix per part d'Olga. No hem de passar per alt que anteriorment la va demandar per intromissió al dret a l'honor. Però, com en aquest cas, tant el jutge de primera instància com l'Audiència Provincial de Madrid li van denegar la raó.

En aquella ocasió, els tribunals van considerar que prevalia el dret a la informació sobre el de l'honor.

Rocío Carrasco té nous fronts judicials

A més de presentar recurs davant aquesta decisió, Rocío té altres fronts judicials oberts. L'últim es va donar a conèixer fa uns dies.

La seva germana, Gloria Camila, ha presentat una demanda de diligències preliminars per després interposar-ne una altra per intromissió il·legítima als drets fonamentals de la seva mare.

Aquesta és la manera com la filla d'Ortega Cano vol intentar evitar que Carrasco mostri documents personals de Rocío Jurado a la docusèrie. Documents en els quals l'artista parlava de la seva família i que, pel que sembla, no deixen en bon lloc el seu vidu i els seus germans.

A més, el maig de 2022 Rociíto s'haurà de veure les cares als jutjats amb el seu exmarit. I tot perquè, després que ella es casés amb Fidel Albiac, ell va fer unes declaracions mediàtiques que, segons ella, atemptaven contra el seu honor.

Aquest judici donarà molt de què parlar, ja que hi haurà amb testimonis importants. El que va ser col·laborador de Telecinco tindrà la seva filla a favor seu i ella comptarà amb el suport del seu marit.