Inèdita situació a 'Sálvame' que ha capgirat les xarxes en contra del programa

Molts espectadors han considerat les imatges poc encertades en plena pandèmia de coronavirus

Imatge d'arxiu del programa de Telecinco, Sálvame
Sálvame torna a estar al centre de la polèmica per una recreació no gaire encertada | Telecinco

'Sálvame' és un programa estimat i odiat a parts força iguals, i no són poques les ocasions en què el popular espai de Telecinco s'ha vist implicat en grans polèmiques. El programa acostuma a fer recreacions al mateix plató, per intentar que els espectadors acabin 'participant' també en allò que es discuteix. Molts cops tot queda en una simple anècdota més, però no ha estat així amb la darrera recreació, que molts han considerat fora de lloc en plena pandèmia

Una polèmica recreació de la situació de Kiko Matamoros encén la xarxa

L'espai va començar amb una decoració que simulava una cama medicalitzada, envoltada de cables i amb un actor que feia cara d'estar molt malalt. Tot això, per recordar un dels col·laboradors més emblemàtics, Kiko Matamoros, que es troba ingressat des de fa dies en una clínica per una extracció de vesícula que li està portant molt més maldecap del que es creia en un primer moment. 

Les xarxes socials no han dubtat a atacar una recreació com aquesta, tenint en compte que ens trobem en plena crisi pels brots de coronavirus que no deixen d'augmentar a tot l'Estat. A més a més, han estat milers els ciutadans que han perdut la vida a causa de la malaltia, i molts han quedat amb seqüeles per a tota la vida. En definitiva, diversos espectadors han acusat 'Sálvame' de frivolitzar amb la situació, i fer humor una cosa molt seriosa. 

Kiko Matamoros carrega contra els seus companys des de l'hospital

L'altra notícia, i que ha provocat tot un terratrèmol, és que el mateix Kiko Matamoros ha concedit una entrevista des de l'hospital, en la qual ha carregat amb duresa contra els seus companys. El tertulià no ha dubtat a titllar-los de lletjos, incultes i poc professionals, obligant-los a reaccionar.

I la seva reacció ha estat valorar-ho tot com una mostra més de la suposada idea de superioritat que té Matamoros. És cert, però, que Kiko no ha dit res sobre la polèmica recreació al plató, però alguna cosa ens fa pensar que tampoc li va fer gaire gràcia. 


Comentaris

envia el comentari