Primer pla d'Olga Moreno somrient

Olga Moreno, sentenciada per la seva gran amiga de 'Supervivientes': «No és feliç»

Lara Sajen ha parlat, i molt, sobre la dona d'Antonio David Flores

Lara Sajen ha donat un cop de puny sobre a la taula i ha parlat a la revista 'Lecturas' sobre el refredament de la seva amistat amb Olga Moreno., a qui estava molt unida després de la seva participació a 'Supervivientes'. Tot i això, en finalitzar el programa, alguna cosa va passar i la dona d'Antonio David Flores va acabar apostant per Marta López.

Precisament, Sajen ha assenyalat la col·laboradora de 'Sálvame'com a «responsable» del seu distanciament amb Olga, ja que hauria malmès entre elles. Sobre la complicada situació que ha travessat els últims mesos la guanyadora de 'Supervivientes', Lara ha remarcat que «no crec que sigui feliç perquè són moltes coses les que li han passat en poc temps i cada cop en surten més».

Segons l'artista, «hi ha coses que ella sabia o se les veia venir, però d'altres que han sortit a la llum no, i ha hagut de prendre decisions». En aquest sentit ha afegit que «té una família, una filla petita i és complicat».

«Sempre dic que hi ha coses que jo parlava amb ella», alhora que ha recordat que «vam veure dos capítols de la docusèrie abans d'anar a l'illa i, en sortir el tema dels presumptes maltractaments, ella treia les urpes i el defensava».

Tot i això, Lara sentencia a Antonio David en confessar que «en el tema de les infidelitats ella no ho desmentia com desmentia altres coses».

Lara Sajen deixa al descobert la seva amiga Olga Moreno

Des que va tornar d'Hondures, Olga ha preferit mantenir-se en un segon pla i tampoc ha sortit a desmentir els rumors de la seva ruptura amb l'exguàrdia civil després de més de vint anys. De fet, era el pare de Rocío Flores el que sortia a donar la cara i explicava la situació que es vivia a casa seva.

«No em puc quedar callat i he de respondre públicament», deia Antonio David per trencar el seu silenci. «Si volien fer mal i destruir un matrimoni amb les seves mentides ho han aconseguit», va explotar contra els mitjans de comunicació.

Olga Moreno i Antonio David Flores pel carrer
Sonen rumors de reconciliació entre Antonio David i Olga | GTRES

En referència a les acusacions d'infidelitat que ha patit el darrer any assegurava que «han fet una destrossa amb el meu matrimoni. S'ha fet molt de mal». Així mateix, afegia que «no hi ha qui pugui amb aquesta situació, però no aconseguiran destruir una família».

Ara com ara, s'especula que la parella podria haver reprès la seva relació, però es neguen a dir res.

Rocío Flores no passa el Nadal amb el seu pare

Rocío Flores va confirmar a 'El Programa d'Ana Rosa' que no havia passat «el Nadal amb ells perquè m'ha tocat passar-lo en un altre lloc». Així mateix, la jove també va evitar parlar sobre on havia passat el Nadal el seu germà David.

Encara que no hagi pogut passar el Nadal amb la família, Rocío Flores sí que tenia planejat fer-ho la nit de Cap d'Any. «Si la Covid ens ho permet, també tinc plans amb amics, ja veuré com ho faig. Fins i tot havia pensat passar un parell de dies amb Gloria Camila, però al final ho hauré de deixar per més endavant», va dir.