Omar Montes, ganador del cheque de 200.000€ de 'Supervivientes'

Omar Montes, el guanyador de 'Supervivientes 2019'

Albert, va ser el segon finalista, a Fabio en tercer lloc i Mahi va ser expulsada per l'audiència

El guanyador d'aquesta edició de 'Supervivientes' ja té un nom: Omar Montes. Per poder-se fer amb el xec de  200.000 € va haver de superar dues eliminacions. L'ex de Chabelita va superar la primera ronda d'eliminació  tot deixant a Fabio a la semifinal  i després li va arravatar el títol de guanyador  a Albert amb un 53,7% dels vots.

Omar va començar la nit perdent la prova del trencaclosques i es va veure obligat a  dependre del 'televot' per arribar a la final. El concursant va lamentar aquest fet i va dirigir-se a la seva àvia veient que no podia complir el seu objectiu: «Hauria d'haver-li fet cas a la meva àvia», repetia una i una altra vegada Omar.

Omar Montes y Albert
Els finalistes de l'última edició del reality més salvatge van ser Omar i Albert   | Telecinco

 

Albert va quedar segon i Fabio tercer

Omar, Albert i Fabio es van disputar el seu lloc a la final en una prova d'apnea. El guanyador va ser Albert  que va passar directament a la final mentre que Fabio i Omar van haver de competir per fer-se un lloc a la gran final. Finalment, Omar, després d'una nit plena d'emocions, es va convertir en el guanyador de la nit.

Mahi, va ser expulsada abans de fer les proves

Mahi era la quarta persona que es disputava un lloc a la fina  però aquesta no ho va aconseguir després que l'audiència decidís que era Albert qui havia de continuar pel camí de la final de 'Supervivientes 2019' i no ella. 

També et pot interessar...