Omar Montes confessa el seu gran somni de petit que encara no ha pogut complir

El cantant continua triomfant amb el seu pas per 'Pasapalabra'

Omar Montes concursant al programa 'Pasapalabra'
El cantant ha confessat un dels somnis que té des de petit | Antena 3

Omar Montes continua triomfant amb la seva participació a 'Pasapalabra'. La setmana passada va sorprendre l'audiència després de demostrar que s'havia preparat per al concurs d'Antena 3 i ahir dilluns deixava a tothom bocabadat després de confessar un dels somnis que té des de ben petit.

En el programa d'ahir Montes va tornar a veure's les cares amb 'El Sevilla' en la prova de 'La pista musical'. En aquesta ocasió el vocalista de 'Los mojinos escozíos' va manifestar mentre reia que «crec que perdré només per no haver de ballar». El cantant continua la broma i afegia que «vinc enfadat i m'he descarregat Spotify Premium» amb la clara intenció de guanyar a 'El Sevilla'.

Roberto Leal donava pas a la primera pista tot assenyalant que l'any de la cançó era el 1983. Montes va dubtar en escoltar la melodia de la cançó i va ser 'El Sevilla' qui va prémer el polsador tot dient: «Tinc una, però pensava que era del 82», un comentari que va fer esclatar de riure al plató de 'Pasapalabra'.

Omar Montes confessa un dels seus somnis

'El Sevilla' va continuar amb el joc i va afegir «sé qui és, però no sé el nom. No diré res més per no donar pistes al meu contrincant». Així doncs, el rebot va ser pel cantant que no va dubtar en aixecar-se per cantar i ballar el tema que havia sonat al plató. Montes responia que es tractava de 'Uptown girl' de Billy Joel i encertava la pregunta tot guanyant 5 segons pel seu concursant.

Davant la resposta correcta de Montes, 'El Sevilla' es va queixar de la música que escollia el programa per aquesta prova: «Continuo dient que quina música busqueu, encara no he escoltat una de bona».

Després de celebrar els punts amb el seu particular ball de la victòria, Montes va confessar que «estava estudiant. Des de petit el meu somni és anar a la Universitat Harvard perquè m'han dit que s'esmorza molt bé a la seva cafeteria», un comentari que va fer esclatar de riure al presentador de 'Pasapalabra', Roberto Leal.


Comentaris

envia el comentari