Òscar Dalmau publica què farà durant la jornada d'eleccions del 10-N

El presentador de 'La Competència' ho ha explicat a través de les seves xarxes socials

òscar-dalmau
Òscar Dalmau ha explicat, amb to humorístic, que li ha tocat ser president d'una Mesa electoral | Twitter (@periodistes_cat)

Les jornades electorals solen ser especials per a moltes persones, ja que són cridades a constituir les Meses. Majoritàriament, és un temor que tothom du a l'interior: ningú vol que li toqui, encara que paguin 65 euros al president i vocals de cada Mesa i es tingui dret a una reducció de cinc hores si l'endemà la persona en qüestió treballa. Tot i això, l'Òscar Dalmau ha demostrat ser un ciutadà exemplar i ha publicat que li ha tocat ser president de Mesa en la seva escola.

Dalmau, sobre estar a la Mesa: «No molesteu»

Encara que ningú vulgui fer aquesta feina, algú ho ha de fer i si arriba la notificació, no es pot evitar de cap manera — exceptuant els casos extrems que sí que tindrien justificació —. Per aquesta regla de tres, els famosos també estan exposats a haver de superar aquests episodis. 

Així doncs, el presentador de 'La Competència' de RAC1 va fer públic a través del seu compte de Twitter que seria president d'una Mesa electoral. Com no podia faltar, Dalmau ho va fer amb un toc humorístic: «No molesteu», demanava als seus seguidors, acompanyat d'una fotografia del Manual d'Instruccions per a les persones que formen les Meses electorals: «Que això és més complicat d'entendre que les instruccions per canviar l'hora del forn elèctric de casa», assegurava. 

També et pot interessar...


Comentaris
Xoxou
Vaya para ser periodista.... deberia poderlo entender. Igual es q le regalaron la carrera, con el carnet de partido en la boca, como van a hacer con los estudiantes indepes este año.

envia el comentari