Mayka i Pablo de La Isla de las tentaciones

Pablo i Mayka de 'La Isla' i la seva transformació física els últims 3 anys

La parella és una de les més populars del concurs

'La isla de las tentaciones' està sent un autèntic fenomen de masses. El programa de Mediaset ja va trencar tots els registres la passada edició. En aquesta segona temporada del 'reality', els seguidors segueixen quedant-se sorpresos pel gran contingut que genera aquest format.

Les parelles i els temptadors segueixen la mateixa tònica que l'edició passada, tot i que en aquesta temporada hi ha diverses diferències. La gran majoria d'ells són anònims, mentre que altres són coneguts, però no famosos. És per aquest motiu que el programa està generant un gran èxit.

Com va passar a la primera edició de 'La isla de las tentaciones', s'han filtrat diversos rumors sobre la situació actual de les parelles. Una de les parelles que més està sorprenent és la de Mayka i Pablo. La seva relació recorda a la de Fani i Christofer, tot i que el desenllaç d'aquesta última parella ja es coneix.

De moment Mayka està flirtejant molt amb Óscar. La parella és anònima, mai ha aparegut a la televisió. Tant Mayka com Pablo són dos complets desconeguts per a l'audiència. Les seves vides canviaran per complet quan tornin a Espanya. La parella va decidir iniciar aquesta aventura per superar la gelosia. El seu objectiu era enfortir la seva relació en lloc de destruir-la com sembla que acabarà passant. El que ningú sap és el passat ocult que hi ha darrere de la parella.

El passat de Mayka i Pablo

La realitat és que físicament han canviat molt. A les seves xarxes socials hi ha diverses imatges en què s'aprecia clarament el gran canvi que han experimentat. Són diverses les publicacions d'Instagram romàntiques. A jutjar per les seves xarxes, sembla que Pablo i Mayka tenien una feliç i consolidada relació. Fa 3 anys que surten junts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de PABLONEZ (@pablonezdj) el

Com es pot apreciar especialment Pablo ha canviat molt, abans era un noi que estava una mica més grassonet i que lluïa un 'look' totalment diferent del qual està mostrant a la televisió. Mayka també ha experimentat diversos canvis, encara que el seu estil sembla ser el mateix. Veurem què passa amb aquesta parella de la qual de mica en mica anem coneixent cada vegada més el seu passat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de PABLONEZ (@pablonezdj) el