Imatge de Paca, participant de First Dates, torna per segona vegada a buscar l'amor

Paca i la seva segona oportunitat a 'First Dates': «Busco dona amb pits grans»

Paca ha tornat a 'First Dates' per intentar trobar novament l'amor

A 'First Dates' ens topem amb participants que no deixen indiferent a ningú. Els uns, pels seus comentaris sorprenents, altres per les seves històries personals. Però també hi ha els que ens sorprenen perquè intenten trobar l'amor diverses vegades al programa, com ha estat el cas de Paca.

I és que ha decidit tornar a l'espai de Cuatro després d'haver tingut una primera vegada infructuosa. Ho ha fet amb totes les ganes de trobar, per fi, la seva mitja taronja, de la qual tenia molt clar com devia ser. En concret, ha assenyalat que havia de comptar amb una peculiaritat física.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Paca torna amb totes les ganes a 'First Dates'

Per segona vegada, ha confiat en 'First Dates' per trobar parella. Al gener de l'any 2020 va anar al programa, però la cita que va tenir no va sortir bé perquè va marxar com va arribar: sense parella.

Ara ha tornat de nou per veure si la sort l'acompanyava en aquesta ocasió. El primer que ha fet és presentar-se perquè no hi hagués dubtes de qui era o què buscava. Així, va exposar: «Soc un home heterosexual que m'agrada vestir de dona».

Després, va explicar què va passar amb la noia que va conèixer al programa: «Era explosiva i no era el que jo buscava». A això va afegir: «He tingut intents de diverses relacions, però tot ha quedat en res. Per això, he tornat, a veure si ara ja trobo l'amor».

Amb molta il·lusió es va presentar al sopar en què esperava conèixer «una dona amb tolerància i comprensió. També que sigui alegre, que volem junts i que tot flueixi. Tant me fa que sigui rossa o de cabells foscos, però això sí, que tingui els pits grans, si és possible».

La seva nova oportunitat

Després d'escoltar les seves peticions, va arribar la dona amb la qual soparia: Soraya, una valenciana de 55 anys. Aquesta va definir-se a si mateixa com «una persona molt misteriosa amb moltes coses per investigar». Així mateix, va afirmar: «soc peculiar perquè, arran d'una malaltia que vaig tenir, veig el món amb una altra visió».

«Visc al dia i exploro altres móns. Porto deu anys amb càncer, tinc una metàstasi molt controlada. Es pot viure amb ell i hi ha gent meravellosa al món que t'ajuda sense esperar res a canvi», admetia.

De cara a la trobada amb la seva cita, que l'esperava a taula, Carlos Sobera li va preguntar una cosa: «Ets una dona oberta a les noves experiències i a les realitats del segle XXI?». La resposta va ser: «És clar, he anat a locals liberals, he explorat móns com el 'bondage'».

Va explicar que fins i tot ha tingut experiències amb «un senyor que es vesteix de senyora. Em va cridar l'atenció. Aquestes persones s'expressen exteriorment com a dones, però tenen l'interior masculí».

Després d'aquestes paraules, per fi, van veure's les cares i van començar el sopar. A la 'reincident' en l'espai de Cuatro la dona que tenia al davant li va causar una bona impressió. Tant és així que va dir: «És atractiva, i m'ha agradat bastant».

La veritat és que l'harmonia va fluir durant tot el sopar. Així, van parlar d'una gran varietat de temes, ni tan sols el sexe va ser un tabú. Fins i tot van compartir la seva opinió sobre que no volen compromisos sentimentals a l'ús, però les seves maneres de ser són totalment diferents.

Després d'una vetllada agradable va arribar el moment de saber si volien tenir una segona trobada. Paca li va indicar a la seva companya de cita que «ets genial i tens un bon sentit de l'humor. Ho he passat bé».

No obstant això, Soraya li va 'donar carabasses': «Ets una persona fantàstica, però no ets el meu tipus». Per aquest motiu, per segona vegada, ha vist frustrats els seus desitjos de trobar novament l'amor. Tanmateix, potser, podria haver-hi un tercer intent, mai se sap.