Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile assumeix els atacs que poden enfonsar del tot 'Sálvame'

Paolo Vasile té un altre problema

Fa mesos que Paolo Vasile pateix perquè Sálvame no ha deixat de crear-li problemes. Tot ha estat per comentaris fora de lloc dels seus col·laboradors o per situacions que han portat els espectadors a demanar-ne la fi. Tot i això, ha mantingut el programa. Tanmateix, ara podria estar penedint-se'n pel que ha passat.

Els integrants de l'esmentat format han atacat Mediaset i, per tant, també Vasile, per una decisió que ha pres. Ens estem referint que els col·laboradors han protestat contra l'acomiadament de 18 treballadors del departament de perruqueria i de maquillatge.

Paolo Vasile, atònit davant de la 'rebel·lió'

El conseller delegat de Mediaset sap que els col·laboradors de Sálvame fa temps que es queixen d'una cosa. En efecte, des de la pandèmia, únicament els presentadors són pentinats i maquillats a la cadena. Per això sol·licitaven que, per favor, es tornés a la situació anterior i tots poguessin gaudir d'aquest servei.

Captura de Sálvame
Paolo Vasile sap des de fa temps que els col·laboradors es queixen perquè no poden utilitzar els serveis de perruqueria i de maquillatge | Mediaset

Es va pensar que Paolo Vasile  escoltaria aquesta petició i acceptaria, però res més lluny de la realitat. Aquest dilluns passat es va anunciar que s'havien acomiadat 18 persones que formen part del departament de maquillatge i de perruqueria, i tot per contractar una empresa externa que s'encarregui de la tasca esmentada, com també ha passat amb el sector de sastreria.

Aquesta decisió ha generat un enrenou enorme i el comitè d'empresa ha denunciat mitjançant totes les vies possibles els fets. Ha afirmat que no s'ha donat ni tan sols l'oportunitat de negociació.

Paolo Vasile estarà molest per aquesta inesperada reacció, però ho està, sobretot, amb Sálvame. En efecte, els col·laboradors no han dubtat a fer servir el directe per deixar de manifest el seu suport als companys acomiadats.

En concret, ha estat Terelu qui, parlant pels integrants del format, ha dit: «un petó i una abraçada enorme així com tot el nostre suport al millor equip de professionals de maquillatge i perruqueria de totes les televisions d'aquest país. I ho dic amb coneixement de causa, de totes les televisions del país». «Teniu el nostre afecte, el nostre suport, però sobretot tenim l'amistat que hem forjat al llarg de molts anys. Això és el millor que hi ha entre ells i nosaltres».

Foto d'alguns col·laboradors de 'Sálvame' a plató.
Paolo Vasile ha vist que el programa ha donat tot el seu suport als treballadors que han estat acomiadats | Mediaset

A això la presentadora ha afegit: «Han estat ells els que ens han eixugat les llàgrimes i els que han estat amb nosaltres en els moments feliços». I Adela González ha puntualitzat: «Han aguantat les nostres ximpleries». I Terelu ho ha confirmat dient: «Ens han aguantat a tots nosaltres, que som una mica especials».

Tot seguit, els col·laboradors no han dubtat a dedicar-los un aplaudiment, mentre Lydia Lozano ha afegit: «Us trobarem a faltar». Campos ha tornat a prendre la paraula per dir: «La vida és un canvi constant». I després d'això, Gema ha manifestat: «Tant de bo ens tornem a veure molt aviat».

Paolo Vasile podria prendre mesures després de l'enrenou que han provocat

Paolo s'haurà sentit dolgut per l'atac de Sálvame, programa que sempre ha defensat. Per això, el que han fet podria ser vist com 'la gota que ha fet vessar el vas'. Per això, podria prendre la decisió d'acabar amb el programa definitivament.

A més, també deu estar estupefacte i molest per l'enrenou generat per l'acomiadament. I és que els espectadors de Telecinco també han carregat contra els directius per això. Ho han manifestat a les xarxes amb missatges com: «Vergonyós que sempre se'n vegin perjudicats».

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile ha vist que tots els espectadors de Telecinco també han reaccionat a l'acomiadament | GTRES

En aquesta mateixa línia n'hi ha d'altres: «En comptes d'acomiadar el servei de perruqueria, no podrien acomiadar Rafa Mora i Marta López? Són els dos pels quals canviem de canal» i «El meu suport per als treballadors acomiadats».

▶️ Letizia oculta el motivo por el que su sobrina, Carla Vigo, no puede hablar