Muntatge de fotos de Paolo Vasile amb Jorge Javier Vázquez.

Jorge Javier Vázquez fa enfadar Paolo Vasile: 'bomba' als passadissos de Telecinco

Jorge Javier Vázquez ha parlat alt i clar sobre un polític del nostre país

Jorge Javier Vázquez fa temps que no es talla a l'hora de manifestar les seves idees polítiques. I això és una cosa que, pel que sembla, no agrada gaire a Paolo Vasile. Com tampoc no li agrada haver de donar-li 'tocs' d'atenció per determinats comportaments al plató.

Precisament ara el conseller delegat de Mediaset estaria molest per les darreres declaracions que el català ha fet. Ens estem referint a les crítiques contundents que ha realitzat en una revista contra Pablo Casado, el president del Partit Popular encara que per poc temps.

Jorge Javier Vázquez carrega contra Pablo Casado

El presentador de Sálvame ha vist atònit, com tots els espanyols, la guerra oberta que ha tingut lloc al PP. Que Casado posés en qüestió la tasca d'Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid, per un contracte al seu germà va provocar el caos. Va ser com obrir la capsa de Pandora.

Primer pla de Pablo Casado.
Jorge Javier Vázquez ha atacat durament a Pablo Casado. | Europa Press

Així, encara que ell pretenia donar una imatge de transparència i de voler acabar amb la corrupció al seu partit, va aconseguir tot el contrari. Companys i militants van carregar contra ell i van defensar a Isabel, encara que les proves existents la deixen en dubte. Per això ara deixarà de ser president del partit polític, després de la dimissió de diverses persones que l'envoltaven.

Tot això ha estat analitzat ara per Vázquez al bloc que té a la revista Lecturas. Ho ha fet amb un article, el titular del qual ja és contundent: «Casado, tanqui la porta en sortir. Però amb clau i llença-la al Manzanares».

Sobre del que encara és líder de l'oposició, ha manifestat Vázquez: «El que millor podria passar-li és que la història el sepultés sota la llosa de l'oblit. Quina immaduresa, quina pobresa, quin bronc, quin soroll ha generat el senyor. Que barat el seu discurs, les seves intervencions són comunes».

«Casado tanqui la porta en sortir, però amb clau. I després la llença al Manzanares i li demana el desig que no hàgim de tornar a escoltar-lo en allò que ens quedi de vida. En aquesta època d'incertesa el que menys necessitem són líders que es dediquen a fomentar el tenebrisme per aconseguir els seus objectius».

Fotografia de Pablo Casado.
Jorge Javier ha qüestionat les maneres de Pablo Casado com a polític. | GTRES

Jorge Javier Vázquez també ataca Almeida

El català no només ha tingut paraules dures contra Casado, també les ha exposat contra un altre membre rellevant del Partit Popular. En concret, les ha dirigit contra Martínez Almeida, alcalde de Madrid. Aquest líder, quan es va iniciar la guerra en el seu partit polític, va decidir presentar la renúncia com a portaveu de la mateixa per, com va anunciar, centrar-se a la seva ciutat.

Les paraules i la decisió d'aquell no han agradat res a Jorge. Per això, ha dit: «A bona hora, ara que tot va malament desaparec uns dies i torno a la meva».

Primer pla de Jose Luis Martínez Almeida.
Jose Luis Martínez Almeida també ha estat qüestionat per Jorge Javier com a alcalde de Madrid. | EUROPA PRESS

En aquest punt, Vázquez ha esdevingut molt crític afirmant: «Martínez Almeida no té projecte de ciutat. S'ha dedicat a inaugurar el que al seu dia va projectar l'equip de Carmena al PP. Madrid li ve massa gran».

«La ciutat està més deixada que mai i fins ara no sembla que ell tingui prou nervi per donar-li la vida que necessita. Madrid és un dels millors llocs del món per viure malgrat aquest alcalde, que passarà a la història per menysprear a Almudena Grandes».