Imatge dels presentadors dels informatius de Telecinco

Vídeo: Un pardal es cola al plató d'informatius de Telecinco en directe

L'anècdota ha quedat gravada per les càmeres de Telecinco i posteriorment ha estat compartida a Instagram

Els presentadors d’informatius de Telecinco van viure ahir un moment surrealista mentre presentaven el telediari del migdia que no es va arribar a veure en directe però que va quedar gravat per les càmeres. El moment s'ha pogut veure a través de l’Instagram dels dos presentadors, que asseguraven que mai abans els havia passat aquesta anècdota: els havia entrat un pardal dins el plató que anava voletejant cap aquí i cap allà.

El pardal es cola al plató durant la capçalera dels informatius

Els programes en directe és el que comporten, que en qualsevol moment et pot succeir un imprevist o qualsevol fet no calculat que et desmunti la paradeta. En aquest cas, la situació no s’ha arribat a veure en directe, ja que tot això passava mentre s’emetia la capçalera dels informatius, i després José Ribagorda i Ángeles Blanco han pogut continuar amb els informatius sense cap entrebanc. 

El divertit i curiós moment però, l’han mostrat ambdós presentadors a Instagram, on es veu un  expectant José Ribagorda gravant amb el mòbil la situació, i una Ángeles Blanco nerviosa i desencaixada de riure per la situació increïble que estaven vivint, amb el pardalet volant per tot el plató. La presentadora també ha volgut compartir una fotografia del pardal de prop, assegurant que encara que ho semblés per les imatges, no li tenia por.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reconozco que esto no me ha pasado nunca. Un gorrión se ha colado en el plató. Increíble!!!!!!

Una publicación compartida de Jose Ribagorda Lopez (@joseribagorda) el

 

També et pot interessar...