Primer pla de Patricia Pardo posant a un photocall

Patricia Pardo revela que la separació ha estat difícil i entén que se n'hagi anat

Patricia ha vist que l'exgimnasta ha marxat de Madrid

En els darrers mesos, tots els mitjans han estat mencionant el nom de Patricia Pardo. Des que va començar la seva polèmica relació amorosa amb Christian Gálvez, els seus passos són estudiats al detall.

I amb raó, perquè el periodista, poc temps després de separar-se d'Almudena Cid , refeia la seva vida al costat de la gallega. L'exgimnasta, a qui li va agafar de sorpresa la ruptura, tampoc no va poder evitar quedar-se muda en descobrir la nova relació de Christian.

Tot i això, amb el temps la tensió s'ha calmat i ara tant Patrícia com el presentador poden gaudir del seu amor. Encara que ella és força discreta, Christian, cada vegada que li sorgeix l'oportunitat, vol demostrar-li públicament com n'està d'enamorat de la periodista.

Declaracions d'amor en directe en algun dels espais que presenta i missatges d'afecte a les xarxes socials són les armes que més utilitza el de Móstoles per demostrar-ho.

En canvi, Almudena Cid continua estant pressionada pel focus mediàtic. Ara, després de mesos de reflexió i descans, tot indica que l'actriu està a la millor etapa de la seva vida. Per aquesta raó, no ha dubtat a posar terra per mig i a acabar de desconnectar de l'escàndol que l'assetja contínuament.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant amb mascareta
Els periodistes mantenen una discreció absoluta excepte a les xarxes socials | Europa Press

Patricia Pardo veu que Almudena s'ha oblidat per sempre de la seva exparella

Últimament, Patricia Pardo ha estat rebent nombroses mostres d'amor per part del seu xicot, Christian Gálvez . I és que, al principi de la relació, no podien arriscar-se a interactuar gaire en xarxes socials.

Tot i això, ara tot ha canviat i han volgut acabar d'una vegada per sempre amb la discreció. El periodista, que sol recórrer sovint a les xarxes socials, comenta cada instantània que publica la seva parella a Instagram.

Els seguidors de Patricia han estat testimonis de les emoticones de cors i caretes d'enamorat del presentador. Tot apunta que Almudena, després de veure que la seva exparella ha comentat a les últimes fotos que ha publicat la periodista, ha optat per allunyar-se.

En un tres i no res, Patricia Pardo s'ha adonat que l'exgimnasta ha decidit fer les maletes i sortir de la ciutat de Madrid. Aprofitant el bon temps i la calor, se n'ha anat al sud a gaudir dels dies assolellats i del mar.

La destinació escollida ha estat Màlaga. L'actriu, feliç d'estar de viatge, no ha dubtat a penjar-ho tot per al seu perfil d'Instagram. Li ha ensenyat a tots els seus seguidors fotos posant a la platja, passejant pels carrers del municipi andalús i, fins i tot, gaudint de la gastronomia de la ciutat.

Tot indica que Almudena ha oblidat definitivament el periodista. Ara, està satisfeta amb si mateixa i gaudeix de la companyia dels seus companys de professió, amb qui segurament ha viatjat a Màlaga.

La maternitat, el motiu de la ruptura entre l'exgimnasta i Christian

Fa pocs dies, Patricia Pardo va descobrir el motiu de la separació del seu xicot amb l'exgimnasta . El cert és que va ser gràcies a una entrevista que va donar Almudena el 2018 per a Viva la Vida .

En aquest espai de Telecinco, l'actriu es va mostrar sincera del tot i va confessar a Toñi Moreno un secret. L'exgimnasta no se sentia preparada per ser mare malgrat la insistència i el desig de Christian.

Captura d'una entrevista a Almudena Cid a 'Viva la vida'.
Entrevista de 'Viva la vida' a l'exgimnasta el 2018 | Telecinco

«He passat una època molt difícil respecte a aquest tema perquè Chris ho comparteix tot al seu programa i moltes vegades se li oblida que ho veuen milions de persones», començava dient. «Ell va expressar el seu desig de ser pare, després anàvem al supermercat i la caixera preguntava que quan tindria fills», confessava.

«Sentia que la societat m'empenyia a ser mare i jo encara no sabia si estava preparada o no per ser-ho», deia. Sens dubte, un conflicte entre tots dos que s'hauria estès fins al 2021, quan el de Móstoles va decidir posar fi a la relació de 15 anys.

Tot i això, Patricia ha sabut que Almudena es planteja encara avui dia ser mare. És una cosa que he tingut sempre present. «M'agradaria, sí, si arribés el moment, i la persona, és clar...».

D'altra banda, amb el pas del temps es veurà si Christian aconsegueix ser pare al costat de la seva xicota, Patricia Pardo, o si s'ha donat per vençut finalment.