Telecinco revela un dels seus secrets per aquest Nadal

Paz Padilla debutarà en aquesta tasca, acompanyant a Jesús Vázquez des del poble més bonic d'Espanya

Jesús Vázquez
Jesús Vázquez sempre ha estat lligat a la marca de bombons que protagonitzarà les campanades | GTRES

Mediaset ja havia anunciat alguns detalls sobre les campanades d'aquest any a Telecinco. Sabíem que Jesús Vázquez havia estat l'escollit per a conduir el programa més cotitzat de l'any i que el destí des d'on donaria la benvinguda al nou any seria des del poble que guanyés el concurs del poble més bonic d'Espanya i que organitza una coneguda marca de bombons.

Molts espectadors es preguntaven si Jesús Vázquez estaria sol en aquesta tasca, doncs com és habitual, sempre solen ser dos o més personatges els que duen a terme aquesta tasca. Ara Mediaset ha anunciat que qui acompanyarà a Vázquez serà Paz Padilla, que triomfa a Telecinco com a presentadora de 'Sálvame', actriu de 'La que se avecina' i també com a jurat de 'Got talent'.

Debuta en aquesta missió

Si bé és cert que Padilla és una habitual de la programació de Nadal a Telecinco, presentant diferents gales especials, serà el primer any que presenti les campanades en directe a la televisió. De fet, ella ja ha explicat en algunes ocasions que a casa seva és ella qui fa les campanades entre familiars i amb molt d'humor.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari