Imatge de Paz Padilla

Paz Padilla s'enfonsa a 'Got Talent' i Edurne li fa costat: no s'oblida d'ell

La humorista ha emocionat el públic amb la reacció que ha tingut després d'una de les actuacions del programa

Paz Padilla s'ha convertit en una icona. La seva particular visió de la mort l'ha posicionat com un dels rostres més estimats de la pantalla petita. Recentment, ha publicat el seu segon llibre: 'El humor de mi vida'. Les seves pàgines transmeten positivitat, energia i força per a superar qualsevol pèrdua.

No obstant això, acceptar la defunció d'un ésser estimat no és un camí fàcil. Ella mateixa ho ha reconegut en moltes entrevistes, i així ho ha donat a entendre en la seva última aparició pública. La humorista forma part del jurat de 'Got Talent', i no ha pogut evitar recordar-se del seu difunt marit en una de les actuacions.

Paz Padilla es va reincorporar al concurs al cap de poc temps de perdre a l'amor de la seva vida. La notícia va enxampar de sorpresa a tothom, perquè la presentadora no va voler compartir el seu patiment amb ningú.

«Conec la premsa. He treballat a 'Sálvame' 11 anys, i he hagut de protegir-ho, perquè a vegades som molt frívols. No entenem que hi ha persones darrere, que poden sofrir molt amb determinades portades», va declarar en la seva última aparició en l'espai de Jorge Javier Vázquez.

Per aquest motiu, quan la humorista va decidir tornar al treball, tots els seus companys van aplaudir tant la seva valentia, com la seva fortalesa. El seu discurs s'ha convertit en un exemple: «la mort forma part de la vida, per això hem de gaudir qualsevol moment».

Les paraules de Paz han ajudat molta gent a tirar endavant. De fet, l'editorial responsable del seu llibre, ha decidit imprimir una cinquena edició. No obstant això, vol deixar clar que el seu manuscrit no és un manual d'autoajuda.

«No espereu trobar una morbosa comèdia romàntica plena de patiment. Aquí trobareu una història d'amor comptada amb humor», escriu Pau en el pròleg.

«No ploro de tristesa, ploro d'amor»

La presentadora sempre ha deixat clar que no és bo contenir les emocions. Segons la seva teoria, igual que no tenim gens de por en riure, tampoc hem de tenir-la en plorar. Per aquest motiu, no ha tingut cap pudor en emocionar-se durant una de les actuacions de 'Got Talent'.

Paz Padilla té una relació estupenda amb els seus companys de programa. Gaudeix d'un vincle especial amb Edurne, qui no ha trigat a consolar-la quan més l'ha necessitat.

El concurs ha obert les portes a una jove cantant: Elsa Tortonda, de setze anys. L'artista va interpretar uns versos que van tocar el cor de Paz. «Pressento que, després de la nit, vindrà la nit més llarga. Vull que no m'abandonis, amor meu», va cantar.

La humorista no va poder contenir les llàgrimes, i va encongir el cor del públic amb la seva reacció. No obstant això, va voler deixar clar: «no ploro de tristesa, ploro d'amor». No vol que ningú es compadeixi d'ella perquè, segons les seves creences, no és víctima de cap drama. Únicament està travessant per un procés natural.

Edurne no va trigar a abraçar-la per a intentar tallar el plor. Paz li va agrair molt el detall, i va confessar que encara li quedava molt de camí per recórrer. «He plorat tantes vegades així... i les que em queden. Això és el que té la música, que et connecta amb l'amor. M'has ajudat a connectar amb la meva ànima bessona, amb l'amor de la meva vida», li agraeix la humorista a Elsa Tortonda.

Edurne es va quedar bastant preocupada per la seva companya. Així que, l'artista no va tenir més remei que confessar el seu gran secret: «quan s'estima tant, l'emoció que se sent és tan gran, que l'única manera amb la qual puc treure-ho és plorant».

La presentadora té clar que l'única raó de viure és estimar i respectar. Per tant, no descarta tornar a tenir una relació amb una altra persona. «Per què pensaré que ja no tornaré a estimar? Estimaré d'una forma diferent, amb una altra saviesa, però amb molt d'amor», comenta en una de les seves últimes entrevistes.

Malgrat estar travessant un moment personal molt complex, la vida professional de Paz Padilla no pot anar millor. Recentment, ha anunciat que el seu llibre, 'El humor de mi vida', es convertirà en una obra de teatre. Aconseguirà superar l'èxit de Jorge Javier Vázquez?

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.