Pedro Piqueras durant la 60a edició dels premis Ondas 2013

Tensió a Telecinco: Pedro Piqueras, fart de les sortides de to de 'Sálvame'

El veterà periodista és el més afectat en les transicions de programes

Fa diverses setmanes que Telecinco està provant coses noves en les seves transicions de programes. Durant les últimes emissions de 'Sálvame' s'ha pogut comprovar com han intentat donar pas a l'Informatiu de Pedro Piqueras de diverses formes. No obstant això, aquest mecanisme no sembla convèncer molt al veterà periodista.

Pedro Piqueras podria estar fins als nassos del programa presentat per Jorge Javier, ja que últimament li han donat pas de manera molt surrealista. El periodista fa molts anys que treballar per a la cadena, per la qual cosa és una veu més que autoritzada, tant, que fins i tot podria parlar amb la cadena perquè això no torni a succeir.

Telecinco està intentant guanyar audiència, costi el que costi, ja que 'Pasapalabra' està prenent molta audiència a Telecinco en l'última hora de la tarda. És per això que han decidit enllaçar 'Sálvame' amb l'Informatiu de manera directa, sense cap espai publicitari que els separi. Per aquest motiu, Jorge Javier o el presentador en qüestió ha de donar pas als informatius en directe.

Ja són molts els dies que aquest nou mecanisme es fa malament, per no dir molt malament. Pedro Piqueras ha aguantat molt el tipus, ja que a més d'un se li hagués escapat el riure o algun gest d'empipament.

Pedro Piqueras no pot més

Fa algunes setmanes Pedro Piqueras va viure un dels pitjors moments des que està en Telecinco per culpa de 'Sálvame'. Jorge Javier Vázquez li va atorgar a Raquel Mosquera el privilegi de donar pas a Pedro Piqueras. «Donarem pas, senyors, a Pedro Piqueras. El gran Pedro Piqueras. Un dels grans del Telenotícies, que fa molts anys que està en les nostres televisions. Un petó molt gran i us deixem amb Pedro Piqueras», va dir la col·laboradora.

Aquest moment es va viure amb gran tensió. El rostre de Piqueras ho reflectia tot. Pedro Piqueras ha d'estar fart, ja que no és la primera vegada que el deixen en ridícul, perquè en moltes ocasions s'equivoquen amb la seva entrada.

Alguns dels moments més ridículs es van donar quan Núria Marín es va posar a ballar en directe mentre apareixia Piqueras en pantalla, o quan Lydia Lozano es va sorprendre el crit de: "Ui, Piqueras!".

Alguns companys de professió, com el periodista esportiu Juanma Castaño, han sortit a defensar a Piqueras després de tot el que li està passant. «Això no és normal. És una falta de respecte a l'espectador i a un professional com Pedro Piqueras. I a tot l'equip d'informatius. No barregem», va dir Juanma Castaño.