Muntatge fotogràfic de Pepe Navarro i la seva exparella Vanessa Martín

Pepe Navarro, amenaçat: «Tinc massa informació i s'han dit barbaritats»

Vannesa Martín, ex del veterà comunicador, ha parlat alt i clar

Pepe Navarro es troba en el punt de mira després de tornar al centre mediàtic per avivar els fantasmes del passat, com és el fill que té en comú amb Ivonne Reyes. I és que el comunicador l'acusava d'haver mentit i fer servir bruts estratagemes per demostrar que Alejandro Reyes és fill seu.

«Jo tenia la convicció que, com que no hi havia proves, s'apagaria el que deia. Vaig tenir la mala sort que, malgrat demostrar que el que deia era mentida, em van adjudicar la paternitat. El judici va ser una mica estrany», denunciava públicament.

Segons sembla, la model hauria enviat un detectiu privat en 2017 per intentar demostrar la paternitat de Navarro, enviant proves d'ADN tant del presentador com del jove a un laboratori. Un tema que Pepe acabava descobrint i, posteriorment, contactava per descobrir que els resultats havien sigut negatius.

Pepe Navarro i Ivonne Reyes.
Pepe Navarro i Ivonne Reyes | CatalunyaDiari

Però això va ser durant el 2017 i, per tant, des d'aquell any Ivonne seria conscient que el presentador no és el pare del seu fill. Tot i això, ara, molts assenyalen que hauria estat una traïció de Pepe el motiu pel qual la presentadora es negaria a fer-se la nova prova d'ADN que ell reclama.

Per altra banda, aquest tema ha desenterrat altres fantasmes del passat com, per exemple, els problemes que el presentador va tenir amb una altra de les seves exparelles, Vannesa Martín, amb qui va mantenir una relació de tres anys i que el va denunciar per maltractaments.

Vanessa està decidida a rendir-li els comptes, encara que la Justícia ja li va donar la raó fa anys condemnant a Pepe a pagar una indemnització de 4.434 euros per «maltractaments i injúries».

De fet, segons recull la denúncia esmentada, Navarro «va agredir Martín en dues ocasions, i li va causar múltiples lesions tant a la cara com a diverses parts del cos». Actualment, però, Vannesa assegura estar passant «uns dies complicats, sense sortir de casa i esgotada psicològicament».

Vannesa Martín, disposada a denunciar públicament els maltractaments de Pepe Navarro

Tot i això, després de posar-se en contacte amb 'La Razón', ha assegurat que «la seva veu no l'apagaran per por, perquè ja l'ha apagat durant gairebé vint anys».

Segons confessa, Pepe Navarro és «el pitjor que li ha passat a la seva vida», i no entén com la seva ex pot referir-s'hi d'aquesta manera tan freda i despectiva després de la realitat judicial que li dona suport.

Raó per la qual estaria replantejant-se seriosament sortir a parlar públicament: «Ara mateix estic desubicada i m'he posat en mans d'un advocat. Jo en vull parlar, però no sé quin serà el moment perfecte».

«Quan algú ha estat callat tant de temps té molta necessitat de desfogar-se. Tinc massa informació i s'han dit barbaritats que no són certes. Ara vull calmar-me i pensar amb fredor», ha remarcat.

Així mateix, té clar que amb els ingressos que obtindria d'aquesta exclusiva vol pagar els advocats i donar-ho a una associació de dones maltractades.

«Es va fer justícia legal en 2002, però no mediàtica, perquè jo ara he d'aguantar les aberracions que ell diu sobre la meva persona sense poder-ne parlar», assegura.

«Per mi hi ha una altra justícia, com moltes dones que passen calamitats i que no tenen prou mitjans, i les entenc perquè jo al seu moment em vaig sentir molt desprotegida», confessa.

A més a més, la madrilenya no dubta a posicionar-se del costat d'Ivonne Reyes: «No soc íntima d'Ivonne. Fa dos anys des del primer contacte que hi tinc i perquè ella em truca».

«Vaig empatitzar amb ella perquè cadascuna en el seu estil havíem patit moltíssim, i hi ha un paral·lelisme terrible entre les dues històries. Vaig quedar amb ella, va venir a casa a sopar i doncs li vaig agafar afecte perquè pel que ha viscut en aquesta relació ha patit molt», finalitza.