Telecinco s'ho repensa: l'estrella a qui pot estripar el contracte

Gran part de l'audiència considera que les intervencions del pare de Rocío Flores són prescindibles

Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
Antonio David Flores podria quedar-se fora dels platons de Telecinco | Twitter

Antonio David Flores va tornar a Telecinco com a col·laborador estrella de 'Sálvame'. El seu retorn venia lligat a la participació que va fer a 'Gran Hermano VIP7' i posteriorment, l'arribada de la seva filla Rocío Flores com a concursant del reality estrella 'Supervivientes'. La presència del col·laborador als platós estava molt cotitzada, perquè suposava la seva volta després de molts anys allunyats del mitjà i amb una ombra molt fosca que li acompanyava i que ara aconseguia deixar enrere mostrant una nova imatge que ha aconseguit captivar a molts, fins i tot als seus propis companys de programa.

Ara, sembla que la seva presència en 'Sálvame' ja no seria tan atractiva i hi hauria acabo sent un més de l'equip sense grans moments destacables, motiu pel qual faria que la productora del format s'estigués pensant molt renovar el seu contracte, si més no, amb les xifres i condicions amb les quals va arribar al format de les sobretaules. Aquesta mateixa tarda, Lydia Lozano i que exercia com a presentadora, posava sobre la taula la pregunta i posava en un destret a Laura Fa preguntant-li si renovaria el contracte de treball de l'exmarit de Rocío Carrasco.

Fa responia que quan ell va arribar ja va dir que no li feia especial gràcia que estigués en el programa però ara que ja han treballat junts, sembla que l'opinió de la Laura ja no seria tan categòrica i no estaria tan convençuda de l'adéu del seu company. Pel seu costat, Antonio David ha dit que no li agrada coincidir amb Laura Fa i que fins i tot, estant en el mateix hotel, intenta no coincidir amb ella.

Antonio David, sense trames televisives

L'absència de 'realitys' a Telecinco per culpa de la pandèmia no permet que els membres de la família d'Antonio David continuïn participant en aquests formats de televisió. D'aquesta manera, es minimitza molt l'interès del col·laborador en els platons, limitant-se a ser un simple tertulià més i en moltes ocasions, fent aportacions mínimes al programa, que molts consideren totalment prescindibles.


Comentaris

envia el comentari