Pilar Rahola queixant-se

Pilar Rahola apareixerà menys a TV3

La cadena ha reduït el nombre d'hores a gairebé la meitat del que treballava la temporada passada

Rahola va esdevenir una de les grans estrelles de la temporada passada, sobretot pel fet que cada dia apareixia en algun programa del canal català. Però enguany,  TV3 ha decidit prescindir una mica d'ella  i comptar amb menys presència de l'analista política.

La direcció de TV3 ha decidit reduir el gran nombre d'hores que apareixia en pantalla, fet que li brindava cert protagonisme. Durant aquesta passada temporada, apareixia durant quatre dies a la setmana —de dilluns a dijous— al 'Tot es mou', el qual presentava Helena García Melero.

En canvi, per aquest nou any que se'ns presenta, Pilar hi col·laborarà només la meitat: dos dies cada setmana. Segons s'ha pogut conèixer, Vicent Sanchis, director de la casa, i Montse Tió, la nova directora del programa, haurien assignat el seu espai a altres analistes, els quals ho farien de forma rotatòria.

Bassas, Cuní o Txell Bonet podrien substituir Rahola

Rahola, però, no ho ha explicat d'aquesta manera. Segons s'ha pogut saber de la seva mà, aquesta decisió s'hauria pres després que fos ella mateixa qui ho demanés. Aquest canvi durant aquesta temporada hauria vingut donat, segons Pilar explica, «per estar uns dies a la setmana fora de Barcelona i poder acabar una novel·la a finals d'any».

Per altra banda, ja s'estan començant a tantejar alguns dels noms que podrien substituir a Rahola en aquests dies en els quals ella ja no hi seria. Segons ha pogut saber 'Nació Digital', són Antoni Bassas —treballant al diari 'Ara'—, Josep Cuní  —Cadena Ser— i Txell Bonet  —periodista de Catalunya Ràdio, la qual ha tingut molta projecció en els últims mesos per ser l'esposa de Jordi Cuixart—.

Pilar Rahola queixant-se
Pilar Rahola seguirà apareixent al 'FAQS' | TV3

 

Seguirà apareixent al 'FAQS'

En els últims mesos, nombrosos partits polítics havien expressat la seva queixa  sobre l'excés de protagonisme que la periodista catalana estava tenint, sobretot els partits de l'oposició i ERC. On no perdrà hores de tertúlia serà al 'Preguntes Freqüents', el programa estrella de TV3 els dissabtes a la nit, on també hi comenta tot els successos polítics de la setmana.

També et pot interessar...