ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Pipi Estrada podria entrar a la casa de 'Sálvame Okupa'

El nou 'reality' de Telecinco proposa fer una versió de 'Gran Hermano' amb col·laboradors de 'Sálvame'

Pipi Estrada en una imagen de archivo
Pipi Estrada podria ser un dels concursants de 'Sálvame Okupa' | Instagram

 

Continua creixent l'expectació per conèixer tots els participants que formaran part del nou programa que està preparant Telecinco. Es tracta de 'Sálvame Okupa', una versió de 'Gran Hermano' que proposa a diferents col·laboradors de 'Sálvame' conviure 24 hores durant una setmana. Aquest format podria generar molta polèmica, ja que dins de la casa de Guadalix de la Sierra es poden crear molts enfrontaments que podrien continuar un cop surtin del programa.

Qui seran els concursants?

Tot i això, una de les grans incògnites és la identitat dels concursants. De moment, només s'ha fet públic que hi ha alguns rostres molts coneguts que no participaran, com són Kiko Hernández, María Patiño o Belén Esteban. D'altra banda, alguns dels primers noms que sí que podrien formar part d'aquest nou espai són Lydia Lozano i Mila Ximénez.

Ara, la llista s'amplia amb la filtració de la possible participació de Pipi Estrada. Aquest fet ha desconcertat una mica l'audiència perquè s'esperaven que els concursants fossin únicament col·laboradors actuals de 'Sálvame', però sembla que la cadena té previst comptar tant amb persones que treballen actualment al programa com d'altres que ho van fer en el passat.

Promo de 'Sálvame Okupa'
'Sálvame Okupa' podria comptar amb Pipi Estrada | Telecinco  

Josep Pedrol filtra la novetat

La notícia es va filtrar a l'espai esportiu 'El Chiringuito' de Mega, on Josep Pedrol va deixar caure que Pipi «es canviava de canal» i que «es convertirà en un okupa». Davant d'aquestes paraules, Estrada no va negar res i es va limitar a dir el següent: «Jo sóc de molts canals però sí, és possible».

Aquesta última incorporació podria justificar un fet que darrerament havia sorprès el públic, com és la negativa de Terelu Campos a entrar a la casa de 'Sálvame Okupa'. Si la participació de Pipi es confirmés, el motiu que hauria portat a la filla de María Teresa Campos a rebutjar la proposta del programa, podria ser que no vol trobar-se amb ell, ja que és la seva exparella i no van acabar de manera amistosa la seva relació. A més, Terelu voldria evitar així que es generin nous conflictes entre ells.


Comentaris

envia el comentari