Pique a 'La Resistencia'

Piqué va aparèixer amb un rellotge de 40.000 euros a ‘La Resistencia’

El rellotge és de la marca Rolex i va ser creat l’any 1963

L’aparició de Gerard Piqué a ‘La Resistencia’, de Movistar+, va anar acompanyada de molta polèmica. Des de l’inici va ser un convidat diferent, doncs el propi jugador es va ‘auto-convidar’ al programa a través de les xarxes socials. En cap cas anava a promocionar res, sinó únicament a divertir-se, fer bromes i evidentment parlar de diners. Però, si alguna cosa destaca del programa de David Broncano, és que sempre pregunta pel patrimoni dels convidats.

Piqué no es va tallar un pèl parlant de diners, va comparar el que guanyava a l’any amb els diners que té l’espanyol com a pressupost anual.  En tot moment, el central de Barça es va mostrar relaxat, bromista i molt irònic. Però no era necessari que digués la xifra extracte que cobrava, només feia falta veure el seu rellotge, el qual surt en primer pla en una fotografia que es va fer amb David Broncano i la qual van titular com «’La Resistencia’ es queda» en clara referència a la foto amb Neymar abans que marxés del Barça.

Pel que fa al rellotge, és de la col·lecció ‘Cosmograph Dayton’ de la marca Rolex i el seu valor és de 40.400 euros. Una peça creada l’any 1963 i vinculada al món de l’esport, concretament a l’automobilisme. Confeccionat amb or Everose, els preus d’aquesta col·lecció Oscil·len entre els 11.000 i els 40.400 euros, sent el rellotge que portava Gerard Piqué el més car de tots.

Molts espectadors del programa ja es van fixar en la joia que duia el jugador al seu braç dret. Ràpidament a la xarxa es podrien veure missatges al respecte com: «El rellotge de Piqué val més que tot el que cobro a l’any» o «el rellotge de Piqué és el que porta un cada dia pel carrer», entre altres comentaris similars.