Bertín Osborne crea polèmica després d'unes declaracions sobre el paper de la dona a Espanya

Osborne ha destacat que, segons ell, les feministes «cal que se’n vagin a Turquia o Àfrica»

Bertin Osborne ha hagut de tancar el seu restaurant
Bertin Osborne ha generat polèmica arran d'unes declaracions sobre els drets de les dones   | INSTAGRAM

Bertín Osborne ha tornat a generar polèmica després d’unes declaracions en una entrevista del diari ‘El País’ on entre altres coses, ha destacat per la seva particular visió del feminisme. Osborne torna a obrir un gran debat sobre els drets de les dones després que aquest afirmés que el moviment feminista a Espanya «ara mateix no té sentit».

«Em sembla fantàstic que hi hagi moviments feministes, perquè n’hi ha d’haver» expressa, fet que complementa assegurant que a Espanya s’han conquistat tots els drets per les dones que calien, i, apel·lant a la seva desconeixença, afirma que «si en queda algun —de dret—, serà un que no conec».

Les activistes «cal que se’n vagin a Turquia o Àfrica»

A més, el presentador considera que l’actuació de les activistes s’hauria de desplaçar «a llocs com Kuwait o a Iran on lapiden a les dones i les fan anar amb una espècie de sac», i, posant-se a la boca del llop, prosseguia assegurant que Espanya «no necessita un moviment feminista com l’aigua al maig», i per això creu que les activistes cal «que se’n vagin a Turquia o Àfrica».

Arran d'aquestes declaracions pel mitjà 'El País', les xarxes socials s'han encès i han acusat al presentador de «masclista», i a més, també han titllat les seves declaracions com la «base del masclisme estructural».

Ha parlat també sobre la seva ideologia política

Osborne també ha parlat sobre esports i política, on preguntat sobre si es considerava de dretes, aquest ha assegurat que «al segle XXI, això de ser de dretes o d'esquerres és una estupidesa», intentant treure's l'etiqueta que l'opinió pública fa temps que li ha atorgat. A més, ha assegurat que al llarg de la seva vida ha votat a més diversos partits polítics diferents, desmentint el fet que sigui de dretes.

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari