Buenafuente sobre Álvaro de Marichalar: «És l’agent 007 d’alcohol en sang»

El polèmic i mediàtic aristòcrata ha insistit que la policia catalana va punxar-lo als polzes per intentar matar-lo

Andre Buenafuente s’ha fet ressò al seu programa nocturn sobre  l’últim escàndol de Álvaro de Marichalar, qui assegura que els Mossos havien intentat acabar amb la seva vida  després de glopejar-lo, insultar-lo i segons relata el propi Marichalar, punxar-lo amb adrenalina per intentar provocar la seva mort.

 

L’humorista reusenc va aprofitar l’ocasió per presentar a Marichalar com el nou agent 007, més concretament com «l’agent 007 d’alcohol en sang». Tot i l’afirmativa de Marichalar que  no era alcohol el que corria per les seves venes sinó l’adrenalina injectada pels Mossos per, segons el seu propi relat, matar-lo d’un infart.  

Sembla que aquesta nova anècdota portarà cua, ja que Buenafuentes va aprofitar per mofar-se encara més: «Adrenalina als polzes, sembla una cançó de Manolo García».

El relat del propi de Marichalar

«Em van punxar als dos polzes, però sobretot al dret», ha començat explicant l'aristòcrata, que ha afegit que, si bé no ho va veure, sí que va notar la punxada i va començar a cridar. «Jo cridava 'deixi'm de punxar, deixi'm de punxar'» ha continuat de Marichalar, que ha afegit que, després d'això, va començar a notar els efectes de l'adrenalina. «El meu cor va començar a alterar-se. El cor anava a més. Respirava, però no aconseguia calmar el meu ritme cardíac. Ells em seguien punxant», ha insistit.

Álvaro de Marichalar en una fotografia del seu Instagram
Álvaro de Marichalar en una fotografia del seu Instagram | CEDIDA

«Estic segur que volien matar-me amb adrenalina. Els Mossos em van injectar adrenalina per matar-me d'un infart», ha assegurat de Marichalar, que també ha defensat que tot això «ha d'estar gravat per alguna càmera», però que els agents responsables «no li volen donar al jutge». Amb tot, l'aristòcrata ha tornat a assegurar que els Mossos li van pegar i el van insultar.

En aquest sentit, ha assegurat que la substància, segons els experts, es pot diluir en quinze minuts, i que si hagués mort  tot hauria semblat un infart natural. «De veritat, ho crec fortament. I així ho he denunciat a un jutjat de Barcelona. Aquella gentussa va intentar matar-me», ha assegurat.