Ana Rosa Quintana somrient a càmera

Fa por: La foto d'Ana Rosa Quintana sense maquillatge

Ana Rosa publica una foto que deixa els seus fans molt sorpresos

Ana Rosa Quintana no és de compartir la seva vida personal a les xarxes socials. No obstant això, la reina dels matins de Telecinco ha sorprès amb una foto d'allò més natural. Aprofitant el pont, Ana Rosa va anar a fer un tram del Camí de Santiago.

La presentadora va deixar enrere la comoditat de la seva enorme casa a Madrid per enfundar-se el xandall i arribar fins a la catedral. Camí que va compartir amb el seu marit, els seus tres fills i Xelo Montesinos, la seva amiga i sòcia a Unicorn Content.

Per a l'ocasió, Ana Rosa va triar un estilisme adequat i, sobretot, còmode. Va prescindir dels talons i els vestits elegants que porta habitualment, així com del maquillatge i del pentinat de perruqueria. Una imatge que ha sorprès els seus seguidors, poc acostumats a veure-la d'aquesta manera.

La impactant foto d'Ana Rosa Quintana sense maquillatge

Ser una de les cares més representatives de Mediaset comporta poder tenir dies de festa quan l'ocasió ho requereix. Per això, Ana Rosa no va dubtar a gaudir dels quatre dies que el pont de la Hispanitat va donar a alguns espanyols.

La presentadora va triar el nord de la península per a gaudir d'un merescut descans i fer el Camí de Santiago. Hi va anar amb la seva família i amb la seva gran amiga Xelo, amb qui comparteix protagonisme al seu compte d'Instagram.

Ana Rosa Quintana en una imatge d'Instagram
Ana Rosa Quintana sense maquillatge i en xandall | Instagram

La publicació compta amb més de 7.000 'm'agrada' i comentaris alabadors cap a Ana Rosa. No obstant això, el que més ha cridat l'atenció ha estat la roba amb què apareix la popular presentadora.

Amb un xandall, vambes i una dessuadora lligada a la cintura, Quintana mostra el seu costat més natural. Sobretot perquè en la instantània va sense gens de maquillatge i amb una cua que deixa al descobert el seu complex: les orelles.

La naturalitat d'Ana Rosa sorprèn els seus seguidors

Són moltes les persones que cada matí veuen 'El Programa de Ana Rosa' per a informar-se sobre l'última hora. La periodista sempre va estupenda, tant en estilisme com en maquillatge, i amb el pentinat estratègic per a sentir-se més còmoda.

En la seva jornada laboral, no hi ha res casual i tot està pensat perquè es posi davant de la càmera amb el millor aspecte possible. Una premissa que també es repeteix quan penja fotos a Instagram.

D'aquí que els seus seguidors s'hagin sorprès amb l'última fotografia que ha compartit. Una imatge que mostra el costat més natural de la periodista i que evidencia l'edat que té.

«Que prima estàs», apuntava una seguidora. «Sembles una adolescent», assenyalava una altra. A més, la veterana presentadora apareix amb un bastó de marxa per a fer més suportable el camí.

Com és evident, quatre dies no són suficients per a fer tot el pelegrinatge. Ana Rosa va sortir el 9 d'octubre i va recórrer 56 quilòmetres, de Pontevedra a la plaça de l'Obradoiro, a Santiago de Compostel·la. Això sí, res de pensions ni menjar qualsevol cosa. Com a bona estrella que és, ha anat als millors restaurants.