YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La gran favorita per substituir Mónica Naranjo a 'La isla de las tentaciones'

Mónica Naranjo deixa el llistó alt

Mónica Naranjo a 'El Hormiguero'
Mónica Naranjo deixa el llistó alt | GTRES

Des que saltava la notícia que Mónica Naranjo no havia arribat a un acord amb Mediaset per presentar la pròxima edició de 'La isla de las tentaciones', mig país viu amb el misteri de qui posarà cara a una nova entrega del 'reality' més revolucionari. La cantant ha deixat el llistó alt i per a la segona edició de 'La isla', que clarament es repetirà després del gran èxit de les fogueres, drames i infidelitats, Paolo Vasile necessita trobar una substituta a l'altura de les expectatives.

El dilema de Vasile trampeja entre dos noms: un, que compleix tots els requisits i, a més, no desajusta de cap manera l'ecosistema intern del grup, i l'altre, també potent, però que podria generar certes complicacions.

El nom que sona fort a Mediaset

Descartats Jorge Javier i Jesús Vázquez pels programes que ja presenten o noms com Sandra Barneda, que semblen no encaixar a Mediaset,Luján Argüelles o Lara Álvarez es disputen el trofeu. Però un dels dos noms provoca mal de caps. 

Luján Argüelles pren força per ser l'opció fàcil, la que no distorsiona de cap manera el panorama Telecinco-Cuatro. A més, seria digna d'un format com aquest després de la seva dilatada experiència tractant amb prínceps, princeses, grangers i mares buscant amor. Caràcter i sentit de l'humor tampoc li falta i temps, segurament, en té, ja que fa quatre anys que no presenta cap programa al grup.

El nom que porta de cap a Vasile

L'altra presentadora que sona com a candidata forta és Lara Álvarez, tot i que en aquest cas sorgeixen més impediments que una altra cosa. Lara aixeca passions presentant 'Supervivientes', potent 'reality' de Mediaset, però no ha aconseguit mai superar aquesta barrera per dirigir un nou format.

Podria ben ser perquè Paolo Vasile valora conservar l'equilibri a Mediaset i escollir Lara per presentar el gran èxit significaria passar-la per davant de figures com Emma García o Nagore Robles, amb un pes important al grup, tot i que tampoc semblen ser les candidates idònies pel 'reality'.

Per últim, l'edat de Lara Álvarez tampoc ajuda. Té 33 anys i, tenint en compte que podria ser inclús més jove que alguns concursants, els 43 anys de Luján Argüelles semblen trepitjar més fort aquesta vegada. Deu anys de diferència que podrien marcar la decisió.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari