La presentadora Alicia Senovilla durant l'acte 'Lorca somos todos', el 16 de juny del 2011

El drama que sacseja Telecinco: «Sabia que la meva filla naixeria morta»

La presentadora ha narrat un dels moments més durs i dolorosos de la seva vida

Alicia Senovilla va ser un dels rostres televisius més coneguts de la dècada dels anys 90 i dels 2000, amb programes com ‘Las mañanas de Alicia’, ‘Como la vida’, o ‘La hora de la verdad’, i «competint» directament amb María Teresa Campos, qui era la seva rival quan cadascuna estava en cadenes diferents, a Telecinco i Antena 3. Ara, la presentadora ha concedit una entrevista a ‘Lectura’ on ha parlat sobre un dels moments més durs i dolorosos de la seva vida.

Va donar el cos de la petita a la ciència

A més de criticar Belén Esteban per no agrair-li haver iniciat la seva carrera televisiva convidant-la a ‘Como la vida’ d’Antena 3 després de la ruptura de ‘La princesa del pueblo’ i Jesulín de Ubrique,  Alicia Senovilla  ha compartit amb tots els lectors del citat mitjà moments personals. En concret, un que ha commogut enormement ha estat el de la mort de la seva segona filla. La presentadora estava embarassada de 39 setmanes quan va ocórrer la tragèdia.

«El metge va apagar el monitor, em va agafar la mà i em va dir: ‘Ali, no’», ha narrat Alicia, «A la nena se li va fer un nus al cordó i la va deixar sense rec». Davant d’aquesta tràgica situació, el doctor li va oferir dues opcions: «O te l’emportes en una caixeta o la cedeixes a la ciència». La presentadora ho va tenir clar: «La vaig  donar a la ciència».

Alicia va donar a llum «sabent que naixeria  morta», cinc dies després de descobrir la situació. Va demanar que la sedessin i ha recordat que va ser la seva primera filla qui va salvar-la dient-li: «Mama, jo vull jugar amb tu, quan tornarem a jugar juntes de nou?». Actualment, la presentadora és feliç amb els seus dos fills, Candela i Erasmo, i José Manuel Gómez Villar, un dels cirurgians més coneguts entre els famosos, dotze anys menor que ella i de qui «s’ha enamorat com una adolescent».

També et pot interessar...