ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

Una presentadora no calla davant un cas de coronavirus: «Pocavergonyes»

Les seves paraules han estat molt aplaudides a les xarxes socials

Cristina Saavedra presentant La Sexta Notícies
Cristina Saavedra carrega contra l'equip de futbol del Fuenlabrada | la Sexta

Els rebrots de Covid -19 que el nostre país està patint preocupés a la població. La irresponsabilitat d'alguns fa que cada vegada siguin més els que es mostrin implacables davant l'actitud despreocupada dels que no fan cas de les recomanacions provocant amb això l'expansió de virus i el confinament d'algunes ciutats.

El que ha passat a sis jugadors del Fuenlabrada ha provocat la indignació i el reclam de responsabilitats. El partit que el Fuenlabrada havia de disputar contra el Deportivo de la Corunya, va ser suspès el passat dilluns 20 de juliol després que es conegués que diversos jugadors de l'equip madrileny havien donat positiu en coronavirus.

El que més ha enfadat ha estat que l'equip al complet va viatjar fins a la Corunya disposat a jugar el partit sense haver obtingut els resultats de les proves PCR a què van ser sotmesos. D'aquí que s'hagin alçat crítiques cap a la irresponsabilitat tant dels jugadors com dels membres de club que van viatjar estant ja infectats. Cristina Saavedra, presentadora de 'LaSexta Noticias', s'ha mostrat especialment indignada pel que ha passat i carregava contra els jugadors i la directiva del Fuenlabrada mitjançant un missatge publicat a les seves xarxes socials.

«Tots els infectats, que han arribat a l'aeroport, i han estat amb una tripulació, van anar a un hotel de La Corunya. VUIT INFECTATS. Hotel amb personal treballant i amb clients. Hotel on estan ara. I d'on han de marxar els clients per por», començava dient mentre qualificava als implicats de «pocavergonyes».

Les seves paraules han estat aplaudides i celebrades pels seus seguidors que mantenen la mateixa opinió que la presentadora. I és que la irresponsabilitat del club ha provocat un canvi de vida tant en les persones que van estar a prop dels jugadors contagiats com dels seus familiars que ara hauran de romandre aïllats fins a conèixer l'abast del contagi.


Comentaris

envia el comentari