Primer pla de Kiko Matamoros somrient i amb ulleres de sol

Uns problemes de salut poden apartar Kiko Matamoros de Telecinco

Kiko Matamoros angoixa a l'audiència amb la seva intervenció al 'Deluxe'

Kiko Matamoros es va convertir en protagonista involuntari de la nit de dissabte passat al 'Deluxe'. No és la primera vegada que el col·laborador aconsegueix captar l'atenció pel seu comportament al plató, però aquesta vegada ha estat diferent. Kiko Rivera tornava al programa per parlar dels nous conflictes familiars que envolten la família Pantoja. El discjòquei va tornar a carregar contra la seva cosina mentre María Patiño, en substitució de Jorge Javier, liderava l'entrevista.

Una entrevista que sembla no va ser de l'interès de Kiko Matamoros, que en més d'una ocasió es va distreure de la conversa. Va fer alguna becaina, i els espectadors es van adonar que Matamoros hauria d'anar al metge. Uns sons estranys van encendre l'alarma i indicaven que alguna cosa no va bé a la salut del col·laborador.

Kiko Matamoros preocupa els espectadors per la seva salut

Kiko Matamoros fa anys que està apareix a tota mena de programes de televisió. L'hem vist fer de tot i protagonitzar alguns dels enfrontaments més durs de la televisió. Als seus 64 anys, el col·laborador es nega a trepitjar el fre en la seva atrafegada vida, i pot ser que això el perjudiqui, o això és el que alguns espectadors van apreciar després de la seva intervenció al 'Sábado 'Deluxe'.

Durant l'entrevista al fill d'Isabel Pantoja, un so estrany es va colar a les llars de desenes d'espectadors. Matamoros acostuma a fer alguna becaina aprofitant que el convidat està explicant la seva història. No és la primera vegada que ho fa, però aquesta vegada una respiració estranya i preocupant va sobtar i s'especula que Kiko podria tenir certs problemes respiratoris.

Primer pla de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros podria tenir problemes de respiració | GTRES

Primer pla de Kiko Matamoros

De fet, els sons van desaparèixer quan Patiño va donar pas als col·laboradors, amb la qual cosa, potser, va treure Kiko Matamoros dels braços de Morfeu. Aquells minuts d'apnea li van fer bé al col·laborador, que va carregar contra els seus companys per «llepar el culet de Kiko Rivera». Llavors, va començar una enorme bronca entre la presentadora i Kiko que va fer desaparèixer la respiració lenta i pausada, de la qual les xarxes se'n van fer ressò.

Els espectadors fastiguejats amb la respiració de Kiko Matamoros

Tenint en compte que Kiko passa de l'eufòria de l'enfrontament a la calma més pura del son més profund, caldria prendre algunes mesures. A banda de visitar un metge que li vigili aquesta respiració, el programa facilitaria les coses si li baixessin el micro quan no intervé. Aquesta ha estat una de les peticions més reclamades a les xarxes socials després d'haver aguantat durant minuts la incòmoda respiració.

Per això els usuaris de les xarxes socials es van fer ressò del moment assenyalant com n'era d'angoixant escoltar-lo respirar d'aquesta manera. Més encara tenint en compte la seva edat, el seu ritme de vida i la seva atrafegada vida social que podrien provocar problemes de salut .