Ana Rosa clava l'estocada final a Susanna Griso aquest divendres

Després de 15 anys d’emissió, ‘El programa de Ana Rosa’ fa història

‘El programa de Ana Rosa’ de Telecinco compleix quinze anys d’emissió, convertint-se així en el magazín més longeu de la televisió a Espanya, aquest 10 de gener, i superant a 'Espejo Público' presentat per Susanna Griso a Antena 3.

Susanna Griso no pot amb Ana Rosa

L’any 2005, Telecinco volia augmentar la seva audiència durant els matins i, amb aquest objectiu, va estrenar un magazín presentat per Ana Rosa Quintana, qui acabava d’abandonar Antena 3 dient adéu a ‘Sabor a ti’, l’últim programa que la periodista va presentar a la cadena rival. Ara, després de quinze anys, aquell programa ha aconseguit fer història, proclamant-se líder d’audiència en la seva franja horària i deixant enrere ‘Espejo Público’, el seu màxim competidor presentat per Susanna Griso.

Antena 3 va decidir l’any 2006 implementar també un magazín durant els matins, després de veure els bons resultats que estava aconseguint Ana Rosa amb el seu programa. Així, van apostar per Susanna Griso i la van posar al capdavant d’‘Espejo Público’ que avui en dia continua mantenint-se, però sense aconseguir superar les excel·lents dades d’audiència que ha aconseguit la reina dels matins de Telecinco, tot i intentar renovar-se temporada rere temporada.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari