Rocío Flores i Antonio David Flores passejant pel carrer

Les proves de la traïció d'Antonio David als seus fills veuen la llum

L'exmarit de Rociíto ha guanyat molts diners venent informacions dels seus propis fills

Jorge Javier Vázquez s'ha proposat un nou repte en la seva carrera professional: destruir a Antonio David Flores. El presentador treballa amb la revista 'Lecturas' des de fa uns anys, i té informació privilegiada del que publicaran. Per aquest motiu, va anunciar a 'Sálvame' que la neta de la Jurado estava a punt de descobrir la veritable personalitat del seu pare.

Rocío Flores es nega a pensar que Antonio David l'ha traït. La jove sempre ha donat la cara per ell, i assegura que tots els seus moviments mediàtics han estat consensuats prèviament. No obstant això, un equip de periodistes ha descobert que l'exmarit de Rociíto ha utilitzat als seus fills sense el seu consentiment.

'Lecturas' publica en portada les fotografies que demostren que el tertulià s'ha aprofitat de Rocío Flores per a treure diners a la seva esquena. No és la primera vegada que fa una cosa semblant. Recordem que, quan Carrasco es va casar amb Fidel Albiac, van sortir publicades unes imatges dels nens sota el títol: «Mentre ella es casa, ells ploren».

Per aquesta exclusiva li van pagar 30.000 euros, i Antonio David va assegurar que els diners el va repartir entre els seus dos fills. Però no ha estat l'única vegada que ha tret benefici del drama de la seva família. Recentment, ha sortit a la llum una terrible trama amb la qual pretenia que els seus fills es convertissin en objectiu dels periodistes.

Rocío Carrasco va negociar amb la revista '¡Hola!' per a vendre la seva boda amb Fidel Albiac. El que fos gendre de la Jurado es va assabentar d'aquest projecte, i va intentar formar part d'aquest. La seva intenció era que, el mateix dia que el reportatge de Rociíto, ell fos protagonista de 'Lecturas' gràcies al suport dels seus fills.

Rocío Flores es va assabentar, i va parlar amb Antonio David perquè frenés la maquinària. No volia formar part de cap escàndol, i tampoc volia contribuir al patiment de la seva mare. Però el tertulià havia signat un contracte molt suculent, així que la revista ja tenia en el seu poder les fotografies de la traïció.

Olga Moreno també va trair a Rocío i David Flores

'Lecturas' ha guardat, durant cinc anys, les proves que imputen a Antonio David Flores. Però, després de veure el renou ocasionat per la docu-sèrie de Rociíto, les han convertit en portada de la revista.

Cada vegada és més clar que el tertulià ha utilitzat als seus fills per a guanyar diners. Ells segueixen al seu costat. Encara que no seria d'estranyar que, després de descobrir aquesta informació, prenguessin una postura diferent.

Les fotografies que han sortit publicades es remunten a 2016. La intenció d'Antonio David era vendre al públic la imatge d'un pare perfecte que estava cuidant dels seus petits, mentre la seva mare els estava donant l'esquena.

Rocío Carrasco, entre llàgrimes, va confessar que havia convidat als seus nens a la boda amb Fidel Albiac. Però el seu exmarit va impedir que anessin, i a sobre els va fer creure que no eren ben rebuts en l'esdeveniment.

La filla de la Jurado va declarar: «Estem els qui hem d'estar». Els seus detractors li van donar la volta al comentari, i van aconseguir convertir-la en el botxí de la història. El que no sabien és que Antonio David estava intentant treure benefici d'un drama que havia organitzat ell mateix.

El pare de Rocío i David Flores va intentar vendre un reportatge a 'Lecturas' per a demostrar que la seva família estava molt unida. Les imatges es van prendre a Cadis, concretament a Chiclana de la Frontera. I, segons la revista, va ser la neta de la Més Gran qui va impedir que sortissin publicades.

Olga Moreno, dona d'Antonio David, també anava a participar en aquest muntatge. Per a això, van reservar un dels millors hotels d'Andalusia. El centre té quatre estrelles i es diu Tartessus Sancti Petri.

El més greu és que també van involucrar a David Flores, un jove que, per les seves circumstàncies, és bastant vulnerable. Serà aquesta notícia el que li feia falta a Rocío per a trencar la relació amb el seu pare?

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.