El Punt Avui tancarà el seu canal de televisió

Després de cinc anys el canal deixarà de llogar la llicència de TDT

'El Punt Avui' tancarà el seu canal de televisió | CatalunyaDiari.cat

L'empresa editora d''El Punt Avui' ha iniciat els tràmits per tancar el seu canal de televisió, segons han anunciat diverses fonts de l'empresa Hermes Communications al mitjà 'Nació Digital'. L'editora ha informat que aquest final d'any no renovarà la llicència de TDT que té llogada a 'Canal Català' —antic grup de comunicació— des del 2014.

Segons sembla, després de cinc anys d'arrendament, els propietaris d''El Punt Avui' han fet un preavís al propietari del canal, l'empresari Nicola Pedrazzoli, informant que no seguiran amb els continguts televisius. Per tant, el pròxim mes de gener , 'Punt Avui TV', un projecte basat principalment a informar sobre el procés independentista català, deixarà d'emetre en antena com a televisió convencional. 

Dubtes sobre a llicència i els continguts

Ara el dubte està en, per una banda, què passarà amb la llicència de Pedrazzoli, si l'arrendarà de nou a una altra empresa, reobrirà l'antic Canal Català o bé en crearà un de nou.

Per altra banda, també es posa en dubte què passarà amb l'empresa gironina, ja que segons el mitjà en qüestió, la cúpula directiva de l'empresa podria tenir al cap seguir emetent alguns dels programes en 'streaming' a través de la pàgina web del seu diari. 

També et pot interessar...


Comentaris
Alfred
Ja era hora,poca gent perdia al temps amb aquet canal

envia el comentari