Omar Montes li prepara un peculiar esmorzar al seu amic Albert

Des que sortissin de 'Supervivientes', els dos amics s'han tornat inseparables

Omar Montes i Albert al gimnàs
Omar Montes i Albert al gimnàs | INSTAGRAM

L’amistat que van forjar Omar Montes i Albert a ‘Supervivientes’ els ha unit tant, que passen el màxim temps junts possible. Aquesta vegada, la parella d’amics ha gaudit d’un esmorzar a casa del cantant, tal com mostrava Omar en el seu Instagram, fent gala dels seus dots d’amfitrió. Fent una petita broma, Omar ha explicat que la millor manera de recordar el seu pas pel concurs era esmorzar l’aigua d'un coco obert allí mateix, de la mateixa manera que van fer durant 3 mesos a Hondures.

 

No sabem què li haurà semblat la broma a Albert, però el fet és que l’exesportista ja s’ha pronunciat diverses vegades sobre les conseqüències psicològiques i físiques que segueix afrontant després de passar 3 mesos de supervivència, entre les quals es troben l'ansietat envers el menjar.

Una amistat que perdura

Albert i Omar Montes fan molts plans junts
Albert i Omar Montes fan molts plans junts | INSTAGRAM

 

La seva amistat però, va més enllà de compartir un simple esmorzar, i a ambdós se’ls ha pogut veure aquest estiu compartint estones de gimnàs, anant de compres o escoltant l’últim ‘hit’ d’Omar en el seu estudi. Tot i que la seva amistat durant el concurs va coixejar alguna vegada, sobretot a causa dels conflictes d’Albert amb Isabel Pantoja, ara són més amics que mai i quasi es podria dir que es tracten com a germans, almenys així ho desprenen les afectuoses paraules que el cantant li va dedicar públicament: «Quan sigui i a l'hora que sigui aquí em tens, i que em moro amb tu».

 

El mateix dia de l’esmorzar, i per arrodonir encara més la jornada, se’n van anar junts a sopar amb Noemí Salazar, per celebrar la seva entrada al concurs de ‘GH VIP 7’.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari