Ramón García s'emociona explicant en directe la mort d'Álex Lequio

El presentador manté una estreta amistat amb la mare del jove, Ana Obregón

Ramon Garcia i Ana Obregón
Ramón ha estat company d'Ana en multitud de programes | la 1

La notícia de la mort del fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio ha estat una terrible sorpresa per tothom. Tant és així, que els programes de tarda s'han vist obligats a modificar els seus continguts previstos per informar sobre la trista notícia.

Un dels programes que ha hagut d'informar sobre la mort del jove ha estat 'En compañía' de Castilla la Mancha Media, el programa que presenta Ramón García, íntim amic d'Ana Obregón i company seu durant anys en multitud de programes de televisió. Junts van ser una de les parelles més reeixides de mitjà, arribant a presentar fins i tot les campanades de la televisió pública.

Ramonchu, que és com es coneix popularment al comunicador, ha explicat que aquest mateix migdia ha enviat un whatsapp a l'actriu per preguntar com estava el seu fill, al que ella li responia que finalment acabava de morir.

Ramón García envia un sentit missatge a Ana Obregón

Després d'explicar el que ha passat, García, entre llàgrimes, anunciava que dedicaria el seu programa d'avui a l'honor del jove i també als seus pares, que estan passant per la situació més trista i complicada que una persona pot viure. El presentador mostrava un rostre desencaixat, mentre intentava seguir amb el desenvolupament habitual de la seva tasca al capdavant d'un dels programes més populars de les televisions autonòmiques.


Comentaris

envia el comentari