Primer pla de Ramón García

Ramon García es trenca i arrenca el plor: «Se m'han mort els dos»

Ramon García es trenca en directe dies després de perdre la seva mare

Ramón García va tornar aquest dimecres, 10 de novembre, al programa 'En compañía', després de la sobtada mort de la seva mare. Així, el presentador basc va tornar a agafar les regnes del seu treball a la televisió autonòmica de Castella-la Manxa.

Allà, Ramón va emocionar-se i no va poder contenir les llàgrimes a l'hora d'agrair tot el suport que ha rebut després de la mort de María Luisa, la seva mare, qui perdia la vida el 3 de novembre passat amb 88 anys.

Per aquest motiu, García no ha estat present al seu lloc de treball i durant la seva baixa laboral, Gloria Santoro ha sigut la presentadora de l'espai vespertí de la televisió manxega.

Ramón García rep la pitjor notícia possible

«Ha mort la seva mare María Luisa amb 88 anys, i ara mateix Ramon es troba lògicament a Bilbao. En aquest duel, en aquest moment, nosaltres som el seu equip, som els seus companys i som els seus amics. Volem enviar-li tot el nostre ànim i donar-li el condol a ell i a la resta de la família», revelava la presentadora en ple directe.

Foto familiar de Ramon Garcia
Ramón García, amb part de la seva família | GTRES

«Ja saben que està sent un any complicat i Ramón mai falta al programa. Mai falta a la seva cita, però evidentment això és causa de força major», va afegir.

«Fa dos anys perdia el seu pare, ara la seva mare. Ha estat una cosa inesperada així que volem compartir-ho amb vostès, com els dic. Perquè vostès formen part d'aquest programa i havien de conèixer-los i ser els primers a saber-ho», prosseguia.

«Li trametrem una forta abraçada i aquest aplaudiment al nostre estimadíssim Ramón per enviar-li tota la força del món», confessava la periodista.

Ramón García trenca a plorar en recordar la pèrdua dels pares

Després de diversos dies sense aparèixer pel seu programa, Ramón García va tornar a l'arena. «Què tal? Senyores, senyors molt bona tarda, benvinguts a 'En compañía'», començava dient el comunicador basc.

«Abans d'arrencar el nostre programa d'avui i començar amb els temes que tenim preparats per a vosaltres, permeteu-me que us doni les gràcies per aquests dies pels seus sentiments de condol que m'han fet arribar per la mort de la meva mare», va sostenir.

«Se'ls retorno avui que m'incorporo de nou al programa, amb tot el cor, tot l'afecte i tot el sentiment. I agrair-ho també als meus companys de feina, sempre els hi dic que són la meva segona família. Han estat al peu del canó i m'han fet arribar el seu missatge i és el que més volia i el més important», prosseguia Ramón García.

«Això és la vida i cal seguir endavant»

Així, el presentador donava les gràcies a la gent que tant li ha donat suport en aquests moments durs de la vida. «Estimats companys, a tots i cadascun de vosaltres moltíssimes gràcies per l'afecte i per ajudar-me a mantenir-me dret en uns moments complicats. Però això és la vida i cal seguir endavant», confessava el basc.

Ramón García i Patricia Cerezo amb una altra imatge de Natalia
Natalia, la filla de Ramón García i Patricia Cerezo, enlluerna en fer 18 anys | Gtres / xarxes socials

«Jo sempre els dic que les persones que fem televisió i estem davant de la càmera de vegades vostès creuen que som d'un altre planeta, som diferents. I no, ens fan mal les mateixes coses, patim les mateixes coses i se'ns moren els pares i les mares igual que a vosaltres», va afirmar aquest mentre es trencava en directe.

«A mi en dos anys se m'han mort tots dos fent aquest programa, per això dic que fer aquest programa i vostès per a mi són molt importants. I fixeu-vos si són macos els meus companys, que han dit: 'avui torna Ramón li posarem un tema per arrencar que li agradi'. I avui arrancarem aquest programa parlant de bous», finalitzava Ramón.