YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els motius que han forçat Mónica Naranjo a abandonar un dels programes més exitosos

La segona edició del 'reality' veurà la llum aquest dimecres

Mónica Naranjo en el photocall de La Isla de las Tentaciones
Mónica Naranjo és la gran absència de la nova temporada de 'La isla de las tentaciones' | GTRES

Mónica Naranjo va ser la gran aposta de Mediaset per a presentar la primera temporada de ‘La isla de las tentaciones’. La seva elecció va ser arriscada, especialment per a una cadena que sempre opta pels seus presentadors estrelles.

Malgrat això, l'experiència en televisió de la cantant estava més que avalada per la seva participació en programes com a ‘Operación Triunfo’, ‘Tu cara me suena’ i 'Mónica y el sexo’.

Mónica Naranjo serà substituïda per Sandra Barneda a 'La isla de las tentacioes'

No obstant això, en cap d'ells va exercir el paper de presentadora convencional d'un reality d'aquestes característiques, on el pes del format va recaure sobre ella.

Mónica Naranjo va acceptar sense pensar-ho el nou repte professional i va aconseguir guanyar-se l'afecte dels espectadors gràcies al seu carisma i espontaneïtat. Les dades d'audiència van ser tan bones que  han permès a la cadena realitzar la segona edició.

No obstant això, en aquesta ocasió han decidit prescindir de l'artista. La decisió va ser, sense cap dubte, molt desconcertant per als espectadors, que no entenen com la cadena no va lluitar per mantenir a la presentadora.

Mónica Naranjo va ser l'encarregada de comunicar la notícia en les seves xarxes socials el mes de febrer passat amb un bonic missatge en les xarxes socials.

«'La isla de las tentaciones' sempre estarà en el meu cor i només tinc paraules d'agraïment tant a Quars TV com a Mediaset, que van confiar en mi per a aquest projecte preciós. No vull acomiadar-me sense desitjar-vos, de cor, tota la sort del món i que el meu successor o successora faci petits els resultats obtinguts d'aquesta primera edició tan màgica...» va escriure la cantant.

La raó per la qual Mónica Naranjo no presentarà ‘La isla de las tentaciones 2’

Encara que ella no va detallar els motius de la seva absència en aquesta segona edició, sí que es va conèixer poc després que els seus representants i Mediaset no havien aconseguit arribar a un acord per a la seva continuïtat.

Segons recull 'Tikitakas' la falta d'acord es va produir principalment per diferències econòmiques, ja que la cantant estava disposada a continuar després de viure una grata experiència.

Mediaset no va voler cedir davant les pretensions de Mónica Naranjo i va decidir apostar per Sandra Barneda per a començar aquesta nova etapa del format. Ara caldrà esperar a veure les dades d'audiència per a saber si la jugada li va sortir bé a Mediaset.


Comentaris

envia el comentari