Raquel Mosquera, l'exdona de Pedro Carrasco, amb rostre seriós

Raquel Mosquera parla després dels dos brots psicòtics pel documental de Rocío Carrasco

Raquel Mosquera assegura que es van dir moltes mentides en l'espai de Telecinco

Raquel Mosquera torna a confessar-se en una revista. I ho fa després de superar una mala època on ha sigut víctima de dos brots psicòtics. Aquesta malaltia fa diversos anys que la persegueix, i l'última vegada va obligar-la a estar unes quantes setmanes ingressada en un hospital.

La perruquera més famosa de la televisió se sent ja amb forces per aclarir tot el que va passar. Així reconeix que l'emissió de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' li va provocar molt de mal. «El que vaig veure em va causar molts disgustos», apunta per 'Semana'.

Segons la versió de Raquel Mosquera, Rocío Carrasco no va dir tota la veritat en aquest espai. Una cosa que li va acabar passant factura a la seva salut. De fet, assegura que «va arribar un moment en què no podia amb tanta mentida».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ara, però, se sent amb forces per parlar i defensar-se de tot l'escoltat a la televisió. I és que els últims mesos van ser molt complicats per a la vídua de Pedro Carrasco. I tot perquè va haver de passar per un centre mèdic dues vegades per brots psicòtics derivats del trastorn bipolar que pateix.

Aquests problemes van coincidir en el temps amb l'emissió del documental de Rocíito. Per aquest motiu, la perruquera sosté que els comentaris que es van fer van tenir un fort impacte per al seu estat.

El preocupant estat de salut de Raquel Mosquera

L'única cosa que li preocupa a Raquel Mosquera a hores d'ara és recuperar-se i superar aquest petit sotrac patit. De moment es mantindrà «amb revisions, amb psiquiatres i psicòlegs gairebé cada setmana fins a controlar les pautes», assenyala.

Els especialistes li ha diagnosticat una depressió crònica greu. Confessa que «això no es treu d'un dia per l'altre, per molt que jo ho intenti». Tot i això, farà tot el possible per curar-se, encara que sap que implicarà molt de temps i molt d'esforç.

Raquel també ha volgut aclarir a la revista el punt en què es troba la seva relació amb la filla de Pedro Carrasco. En l'actualitat «tenim diversos judicis pendents», explica. De moment, «el primer l'hem guanyat, encara que ella el va recórrer i els altres estem en espera».

En els últims mesos també s'ha parlat molt sobre els possibles problemes econòmics de la perruquera. De fet, tot apunta que els negocis no li han anat del tot bé. I a més, ha vist com el seu deute amb l'Agència Tributària es feia cada vegada més gran.

Tot això la va obligar a prendre una decisió important. Aquesta va ser desfer-se de la seva casa de Galapagar i d'una sèrie de pertinences. L'habitatge, de 377 metres quadrats construïts, i situada a la urbanització dels Llorers va ser taxada en mig milió.

El xalet a la localitat madrilenya va aparèixer a la venda en un portal immobiliari. Aquest disposa d'una piscina, dues plantes, quatre dormitoris, un celler i un gimnàs. Així, la intenció de Raquel Mosquera seria començar de zero en un altre lloc.

De moment només es planteja vendre la casa i mudar-se a una altra residència al costat de la seva actual parella. Mosquera, durant els últims mesos, ha intentat allunyar-se del focus mediàtic, sobretot amb la irrupció de Rocío Carrasco.

Sabia que la docu-sèrie podria causar-li molt de mal i així va ser. A hores d'ara la seva única preocupació és recuperar-se en companyia dels seus, ja que és conscient que la seva malaltia encara durarà una mica més en el temps.

A més, l'últim brot psicòtic el va experimentar el passat 1 de juliol, puix que el primer havia estat a l'abril. En ambdues ocasions la malaltia la va obligar a ingressar en l'ala de psiquiatria de l'hospital Puerta del Hierro de Madrid.

Tot i això, queda per veure com reaccionarà Raquel Mosquera amb la segona part del documental, ja que, així sembla, Rocío Carrasco té guardades unes quantes sorpreses que prometen generar molta polèmica.