Un col·laborador de 'Sálvame' destrossat: «Podria haver mort jo»

La mort de Fran Álvarez ha fet reflexionar a Alonso Caparrós

Alonso Caparrós durante su entrevista en 'Viva la vida'
La mort de Fran ha fet reflexionar al col·laborador de 'Sálvame' | Telecinco

Diumenge 9 de febrer, la inesperada mort de Fran Álvarez, de 43 anys i exmarit de Belén Esteban commocionava a tothom i fins i tot, Alonso Caparrós, col·laborador de 'Sálvame', es mostrava força impressionat davant la trista notícia. La mort de Fran ha impactat molt a Caparrós, que igual que el ja desaparegut, va tenir problemes d'addiccions. És per això, que el col·laborador ha volgut pronunciar-se al respecte.

La tràgica pèrdua d'Álvarez l'ha fet reflexionar i en declaracions al mateix programa ha expressat que «m'he quedat encongit perquè Fran hagués pogut estar perfectament jo fa molt de temps i pot ser qualsevol persona que ara estigui en situacions complicades i difícils».

«Hauria pogut estar jo»

Un pensament que ha afectat al col·laborador de 'Sálvame' que no ha dubtat en enviar un missatge de suport a la família del desaparegut: «Crec que el primer i més important és enviar-li un missatge de moltíssim, però moltíssim, estima als seus pares i a tots els seus familiars perquè en un altre tipus de tragèdies les preguntes queden per a Deu, però en aquest tipus de tragèdia queda molt de 'què no vaig fer?, què hauria pogut fer?, o vaig fer tot el que vaig poder?' i tot això es pot estendre a la nostra companya Belén, que va formar part de la seva vida».

Després que ahir a la tarda es conegués que l'autòpsia s'allargava més de l'esperat, la família de Fran Álvarez s'ha reunit aquest matí per donar-li el seu últim adeu al tanatori de la M-30. Ara la família està a l'espera de conèixer els resultats de l'autòpsia que indicaran quina va ser la causa definitiva de la mort de Fran.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari