Chiqui, exconcursant de 'Gran Hermano'

El renéixer de Chiqui, de 'GH', després de caure en desgràcia: «La vida és un espectacle»

L'exconcursant de 'Gran Hermano' ha sorprès amb la seva nova faceta com a artista

Chiqui és, sens dubte, una de les concursants més estimades i recordades de 'Gran Hermano'.

No obstant això, la seva vida se sumia en un autèntic infern després del reality, ja que es va veure embolicada en una relació de maltractament que va confessar públicament al plató del 'Deluxe'.

Després de deu anys junts i dues filles en comú, la televisiva confessava que va trencar el matrimoni amb Borja Navarro per un problema molt seriós.

«No revelaré el que va passar, però és molt fort. He tingut por per mi i per les meves filles», explicava en directe.

«No es feia responsable de les nenes, ni de la casa ni de res. Es passava setze hores al dia davant de l'ordinador», explicava. «I em tenia totalment prohibit entrar a l'habitació on estava ell amb l'ordinador».

«No em deixava sortir, i fins i tot es ficava amb el meu físic. El dia que em vaig posar de part de la meva segona filla, tenia contraccions, i ni tan sols em preguntava com estava...», assegurava.

«Ara em diuen que tenia una bena als ulls. No s'ha d'aguantar ni tolerar res, ni pels fills. No és bo per a ells. La gent no canvia, per molt que t'ho diguin», sentenciava.

I després de separar-se, Almudena, més coneguda com Chiqui, es va convertir en una dona alliberada i feliç que està disposada a gaudir de la vida.

Chiqui revela els plans que té per al futur i presumeix de la seva nova faceta artística

Tant és així que li plouen els pretendents, tal com revelava ella mateixa en una altra entrevista. «He tingut relacions sexuals esporàdiques amb deu o quinze homes. Durant el matrimoni estava molt reprimida. Vaig estar tretze anys amb el mateix home i sempre li vaig ser fidel. Ara estic experimentant», reconeixia.

Després d'anys de batalla judicial, en què va haver d'aguantar nombrosos insults i agressions per part del seu ex i dels que van ser els seus sogres, Chiqui va plantar cara.

«No podran amb mi», manifestava amb seguretat. Per la seva banda, Borja al·legava: «Que es busqui algú altre que la suporti!».

Chiqui no s'ha deixat trepitjar i ha sabut renéixer de les cendres. «Em vaig posar a Badoo i en un dia em van saltar com a dos-cents tios, i vaig dir: "ui, això em satura, no ho puc tenir". Em rebentava el mòbil», explicava entre rialles.

«Hi ha gent que m'obre per Instagram i quedem, parlem i, si ens agradem, doncs endavant».

Es veu que la concursant de realities s'ha adonat que li agraden molt als homes i que «els dono molt de morbo i em demanen de tot, coses molt estranyes».

I mentre gaudeix de la solteria, sembla que ha decidit emprendre una nova faceta professional. Un espectacle anomenat 'Enamórate', del qual no ha pogut donar gaires detalls però que la té immensament il·lusionada.

Així ho ha anunciat al seu Instagram, on se la pot veure amb vestits impressionants plens de brillantors i abillada amb boes de plomes.

«Qui neix artista, serà sempre artista, de cap a peus. I morirà sent artista. La vida és un espectacle, i no damunt d'un plató o escenari», compartia emocionada.

A més, tranquil·litzava els seus fans assegurant que aviat la podran en tota la seva esplendor i gaudint del seu art.

«Anirem publicant noves dates i contractacions per aquí i també un mòbil de contacte».

Des de fa temps, Chiqui ha demostrat el talent que té per a la televisió i l'entreteniment, ja que s'ha convertit en protagonista absoluta de cada un dels realities en què ha participat.

Així doncs, no sorprèn que sigui el públic l'estimi tant. «Segueix igual, gran i treballadora», «La meva nena, ets la millor» o «Estàs estupenda» són alguns dels nombrosos comentaris que ha rebut.