Una reportera d'Antena 3 declara davant la Guàrdia civil després d'un crim

S'investiga si una desapareguda ha estat assassinada

Tania Taboada fora de la casa de la desapareguda a Chapinería (Madrid
La reportera podria haver contaminat l'escenari d'un crim | Antena 3

El poble madrileny de Chapinería va ser l'escenari d'una macabra troballa el passat dimarts 4 d'agost. Un veí va trobar el cos esquarterat d'una dona d'edat avançada en diferents bosses de plàstic. L'home va fer la troballa en una zona boscosa i va veure les bosses mig enterrades, avisant ràpidament a la Guàrdia Civil. 

A la zona, feina algunes setmanes que havia desaparegut una dona, Marisa. Per aquest motiu, la reportera d''Espejo Público' Tania Taboada s'ha dirigit aquest matí a la població per parlar amb alguns testimonis, davant la possibilitat que la víctima sigui la desapareguda. 

La periodista ha entrevistat en el domicili de Marisa a Àfrica, la filla de la desapareguda. Clar potser el que no s'esperava és que enmig de l'entrevista arribés la Guàrdia Civil per fer el registre de la casa. Segurament el cos policial tampoc esperava trobar cap mitjà de comunicació en un possible escenari d'un crim, així que l'ha cridat a declarar a la comandància que la Benemèrita té a la població de Tres Cantos. 

Tania Taboada ha hagut de respondre a les preguntes del grup d'homicidis de la Guàrdia Civil. Els investigadors treballen amb la possibilitat que si Marisa és la víctima, la seva casa podria ser el lloc on va ser assassinada. Així, tant la reportera com el càmera podrien haver contaminat l'escenari d'un crim. 

La periodista explicava que la Guàrdia Civil recopilarà les seves empremtes per separar-les de l'escenari del crim. A més afegeix que no s'han trobat en cap moment un precinte policial i que diversos testimonis els han vist entrar a la casa. 

Contradiccions de la filla de la possible víctima

No seria estrany que la Guàrdia Civil acabi també demanant les gravacions de l'entrevista com una possible prova. En les seves declaracions a la periodista, África ha tingut algunes declaracions i ha acusat la seva mare de tenir problemes amb l'alcohol. 

Ha afegit que és habitual que la seva mare desaparegui durant alguns dies. Creia que potser estava de vacances amb un tinent coronel amb qui acostumava a sortir. 


Comentaris

envia el comentari