Imatge de José Yélamo.

Revelen en directe el temps de vida que li queda al presentador José Yélamo

José Yélamo va insistir a un expert perquè li revelés el temps de vida que li queda

José Yélamo va tenir dissabte passat una jornada de feina molt intensa. D'una banda, li van revelar en directe el temps de vida que li queda. Però també va haver de conversar amb Antonio García Ferreras.

El presentador de La Sexta Noche va rebre al seu programa el paleoantropòleg Juan Luis Arsuaga. Durant un moment de l'entrevista, va consultar al científic si tenia alguna aplicació capaç de predir els anys que li queden a una persona. El convidat li va respondre d'una manera contundent: «És clar que sí, és l'Institut Nacional d'Estadística».

Al cap de mitja hora d'entrevista, José Yélamo va tornar a insistir sobre el mateix tema. No es va poder contenir i va mostrar el seu interès a conèixer el temps que encara li quedava per viure.

Imatge de José Yélamo a 'La Sexta Noche'.
José Yélamo va insistir a conèixer el temps de vida que li queda. | Atresmedia

 

El paleoantropòleg va anar a l'espai d'Atresmedia per presentar el seu llibre juntament amb l'altre coautor. Es tracta de La vida contada por un sapiens a un neandertal.

Arsuaga, sense entrar gaire en detalls, li revelava que «et queda de vida més del que has viscut». El periodista andalús va recriminar-li entre rialles que «esperava una mica més d'exactitud, però gairebé millor així». D'aquesta manera, l'expert va intentar afinar més la seva predicció i va revelar que viuria «entre 45 i 46 anys més».

Allò va deixar el presentador una mica pensatiu, que no va dubtar a fer càlculs immediatament. Té 38 anys, i el més probable és que s'acosti a l'esperança de vida que recull l'Institut Nacional d'Estadística. Entre el 1999 i el 2019 havia crescut en 5,5 anys, en passar dels 75,4 a 80,9 anys.

En el cas de les dones es va incrementar de 82,3 a 86,2, com recullen aquests indicadors demogràfics. Però avui dia encara resulta impossible conèixer els anys de vida que li queden a una persona, com va preguntar el periodista.

Però la nit va ser moguda per a José Yélamo. També va tenir l'oportunitat de conversar amb Antonio García Ferreras sobre les eleccions d'Andalusia que es van celebrar aquest diumenge. Però el més notori de tot va ser que el responsable d'Al rojo vivo li va canviar el nom.

Es va tractar d'un innocent lapsus que es va prendre amb força bon humor. Es va referir a ell com a Antonio, que en realitat és el nom del pare del presentador andalús.

També era conegut per la seva faceta com a periodista. Va fer gran part de la seva carrera professional a la Cadena Ser, que va ser l'emissora en què havia treballat Ferreras.

«Perdó, José, ja saps que conec el teu pare», va assegurar el veterà presentador mentre intentava disculpar-se.

José Yélamo s'ho va prendre amb humor

José Yélamo no es va molestar pel lapsus del seu company. Això sí, al final de la conversa va voler enviar-li un missatge amb un cert to d'humor.

«Recorda que em dic José, d'acord? Per a la pròxima», va dir entre rialles. El presentador fa molt de temps que és a la casa i és un dels professionals més reconeguts. Així ho demostra el fet que hi haguessin pensat per ocupar la vacant deixada per Iñaki López.

Va ser una nit molt atractiva pels espectadors. Un altre dels punts forts del programa va ser l'entrevista amb el jutge Castro, l'encarregat de la investigació del 'cas Nóos'. Va ser molt contundent amb les seves paraules.

Li va dir a Yélamo que «Urdangarin no va poder defraudar diners públics sense la col·laboració del rei emèrit i de la seva dona». Tot i disposar de dades, no va poder començar una investigació a Joan Carles, va assenyalar a l'espai de La Sexta.

▶️ El inevitable destino de Sálvame y sus colaboradores en Telecinco