El presentador Agustín Bravo en Starlite Festival 2020 en Marbella el 29 julio 2020

Revelen la situació econòmica d'Agustín Bravo: «El meu cotxe té 22 anys»

L'expresentador ha parlat a 'ABC' sobre la seva situació personal i professional després del seu pas per 'Supervivientes' i ha reflexionat sobre la seva professió

Agustín Bravo, flamant concursant de 'Supervivents 2021', ha ofert una entrevista en profunditat al diari ABC. En ella, el carismàtic presentador, reconegut durant els anys noranta i retornat a cert nivell de fama després de participar al 'reality' de Telecinco, s'obre en canal. Bravo ha compartit les seves sensacions després d'estar immers en una experiència que li ha canviat la vida.

Sobre la seva situació econòmica, Bravo confessa que «està més o menys arreglada. Tinc unes propietats que vaig adquirir el 2000, encara que algunes ja les he venut», explica. «Però, és veritat que en aquest treball tampoc es pot estalviar molt», explica el presentador a la periodista Beatriz Cortázar.

Agustí Bravo reconeix que «viu més al dia»

«Hisenda sempre hi és i les inversions no sempre surten com un espera. Visc més al dia i reconec que tampoc he guanyat tant com per permetre'm certes coses». Posa un exemple: «Et diré que el meu cotxe té 22 anys. Amb això et demostro que no tinc el cap ple de pardals, sinó que sóc molt fidel a les meves coses», revela amb sinceritat.

Sobre l'àmbit laboral, l'exparticipant de 'Supervivents 2021', lamenta que hagi finalitzat l'emissió del programa on treballava actualment. 'Está pasando' va ser eliminat de la graella de Telemadrid i Bravo se sent malament per la cancel·lació del programa sense previ avís.

[Instagram] CRYc0KrpOhm [/ instagram]

«Ha estat una temporada amb moltes sorpreses i tot té quelcom de positiu. Abans de Telemadrid vaig estar a 'Supervivientes', un concurs que em rondava al cap des de feia temporades. Reconec que és molt dur», ha confessat.

«Ser-hi és tota una experiència i comprens que els humans vivim amb moltes més coses de les que necessitem. Aquí no hi havia res i inclús somrèiem», ha dit, recordant les penúries que va passar en els Cayos Cochinos durant més d'un mes.

[Instagram] CRTUXDOs9vg [/ instagram]

«És trist, però aquesta professió és així i no la canvio per res»

Quant a la seva participació a 'Supervivientes', Agustín Bravo reconeix que no era el prototip de concursant, a priori. «Sabia que no era el perfil ideal del concurs, però precisament, volia donar-li la volta a aquesta idea i demostrar que es pot fer bona televisió empàtica».

«És el que porto fent tota la meva carrera, però és una pena que en aquesta edició no he pogut demostrar-ho. Hi havia noves normes i situacions que no m'esperava i impedien precisament demostrar aquesta empatia amb la resta de companys», ha explicat.

«T'asseguro que podia haver donat molt més de mi, però ha estat positiu i el més important és que m'emporto alguna cosa que precisament buscava. I és haver aconseguit el que en la professió anomenem una foto de pantalla. Que es recordin de tu, perquè a la televisió si no surts no existeixes».

Sobre la professió que va triar al seu dia, Bravo reconeix que és «ingrata». «O pots estar en el teu millor moment i amb ganes, que és com em sento ara mateix, o que ningú et recordi. És trist, però aquesta professió és així i no la canvio per res», explica.

A més, quan està fora dels focus, l'expresentador de 'Telecupón' assegura que segueix comunicant, «vaig estar a 'COPE', he substituït a Carlos Herrera els tres últims estius». «Això em va posar en una posició molt visible, perquè substituir un mite com Carlos és una meravella», relata.

Enguany, però, no li ha tocat a ell, sinó al fill d'Herrera: «No deixa de ser una meravella» que sigui ell, i me n'alegro perquè ens estimem fins al punt que li dic nebot i ell, a mi, tiet. Ho està brodant i és que si el pare és músic, el fill és ballador», ha valorat.