Risto fitxa a Girauta en el seu primer dia de tour televisiu

Mejide ha anunciat el fixatge estrella del polític pel seu programa.

Risto va criticar l'actuació d'una concursant
Risto s'ha avançat a Ana Rosa fent efectiu el fixatge de Girauta | TELECINCO

El dia d'avui està sent molt profitós per Juan Carlos Girauta, què està apareixent en diversos programes de televisió per donar la seva visió sobre les passades eleccions i també per comentar el seu cessament com a alt càrrec de Ciutadans.

Bromegen sobre les ofertes que li arriben

En aquestes entrevistes, al matí a 'El programa de AR' i a la tarda al programa de Risto Mejide, 'Todo es mentira', han preguntat a l'expolític pel seu futur més immediat. Ell ha explicat que tornarà al sector privat i reprendrà la seva activitat com autònom.

Davant d'aquesta afirmació, Ana Rosa ja ha mostrat la seva intenció de fitxar-lo per al seu planell de tertulians, però sembla que ara el programa de les tardes de Cuatro li ha avançat per la dreta i ja ha anunciat el fixatge estrella del polític que se sumarà a l'equip del programa en els dies vinents.

Miguel Lago, col·laborador de Risto, ha aprofitat la notícia del fixatge i que es farà efectiu a partir del dilluns per fer broma amb la facilitat i rapidesa que ha aconseguit feina l'exdirectiu de Ciutadans.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari