Risto Mejide anuncia que es presentarà a les eleccions si es convoquen de nou

El presentador ha carregat durament contra els polítics per la seva incapacitat d'arribar a acords

Risto Mejide, indignat amb la incapacitat del polítics
Risto Mejide, indignat amb els polítics | CUATRO

Risto Mejide ha carregat durament contra els polítics en el seu programa ‘Todo es mentira’, en el qual va qualificar de «paripé» tot el que està succeint amb la política recentment, amb uns dirigents polítics que es troben incapaços d’arribar a acords per poder governar el país.

En el seu monòleg d’obertura del programa, Mejide ha assegurat que «haurien de multar als partits quan estan en una campanya electoral encoberta i no ho volen dir». Amb la indignació que caracteritza el presentador quan parla de certs temes, també ha avisat que si al final es torna a anar a eleccions «aquest programa s’hi presentarà. Tal com sona».

Entrevistarà a un polític català pres

Aprofitant l'ocasió, també ha parlat del procés, revelant que «un dels polítics presos ha sol·licitat una entrevista amb aquest programa a la presó. Jo no sóc independentista, i com a català que vol quedar-se a Espanya vaig sentir vergonya el dia d’aquella declaració d’independència de 8 segons», va assegurar, per continuar explicant quina decisió ha pres sobre l’entrevista.

 

«Potser aquest ‘vis a vis’ sigui un intent d’atraure el focus a la banda que alguns els interessa, però crec que acceptaré aquesta invitació perquè és una conversació que val la pena tenir i perquè la complexitat de la situació catalana mereix un tractament més lliure, crític i equànime del que està rebent per part d’alguns mitjans».

 

Todo es mentira
Risto Mejide en el seu programa de 'Todo es Mentira' | Cuatro

 

Així doncs, i deixant clara la seva postura, ha anunciat que concedirà l’entrevista, a la vegada que s’ha pronunciat a favor de les sancions que comporta saltar-se la llei, però que sentia vergonya pels dos anys de presó preventiva dels polítics presos catalans: «No fa falta ser independentista perquè això et faci vergonya».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari