YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Catalunya suma 1.490 nous casos de Covid-19 i 30 morts

Risto Mejide es defensa i ataca Toni Cruz després de criticar el seu pas per 'OT'

El creador del programa assegura que no cal insultar a ningú ni faltar el respecte

Risto Mejide
Risto Mejide va començar com a jurat d''OT' | CatalunyaDiari.cat

Risto Mejide mai ha estat una persona que hagi despertat molta simpatia. El publicista, presentador i escriptor és d'aquells personatges que o cauen molt bé, o molt malament. I aquest fort i definit caràcter sembla que no acabava d'enganxar els responsables d''Operación Triunfo', quan aquest encara formava part del jurat.

De fet, Mejide es va fer famós i més conegut quan va començar a formar part del jurat d'aquest programa d'èxit. Ara, uns anys després que la seva vida professional prengués un altre camí, el creador d''OT', Toni Cruz, ha parlat sobre la participació del publicista en el programa en una entrevista a Ecoteuve.

 

No fa falta insultar ni malmetre, segons Cruz

En aquest sentit, Cruz va afirmar que: «Va tenir un conflicte amb Jesús i vam decidir acabar. No pot ser que un jurat digui aquestes coses. Era homòfob, sexista... no m'agrada gens. Jo crec que era per a tenir protagonisme». En la mateixa línia, Cruz ha dit que: «S'ha demostrat que era innecessari, els jurats segueixen funcionant i no fa falta insultar ni malmetre». 

Com era d'esperar, davant aquestes declaracions Mejide ha aprofitat la presència al seu programa 'Todo es mentira' de Cuatro per a respondre al que un dia va ser el seu cap. Indignat per les declaracions, el publicista va enviar-li el següent missatge: «La gent que treball no necessita parlar dels altres per a seguir treballant. Jo seguiré amb les meves coses. Donar-li protagonisme a algú perquè estigui ficat allí... no em sembla bé. Que faci programes d'èxit i tornarem a parlar d'ell». Està clar que el clima entre els dos no era gens favorable i que, com més lluny estiguin l'un de l'altre, millor.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari