URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Risto Mejide esclata contra Albert Rivera: «No m'ha donat ni les gràcies»

El presentador es va mostrar molest amb l'exdirigent de Ciutadans

L'exlíder de Ciutadans, Albert Rivera
Albert Rivera hauria aconseguit la feina gràcies a Risto Mejide | EFE

Albert Rivera porta tres mesos i vint dies lluny del focus mediàtic i polític. L'exdirigent de Ciutadans compagina el seu nou càrrec en un reconegut bufet d'advocats amb la seva vida privada, molt més exposada després de l'inici de la seva relació amb la cantant Malú. No obstant això, la seva entrada triomfal al mon del dret podria haver estat gràcies a un conegut presentador i publicista. Parlem de Risto Mejide.

El conductor del programa 'Todo es mentira' a Cuatro ha assegurat que Rivera va aconseguir el treball gràcies a ell, però que encara no li ho ha agraït. «Vull que ho sapigueu. Jo li vaig donar el contacte a Rivera per al despatx que l'ha contractat. No m'ha donat no les gràcies, no m'ha trucat, no m'ha donat ni dues invitacions per al concert de Malú. Ja no som amics», assegura Mejide.

Albert Rivera, president executiu d'un bufet d'advocats

Per part seva, Rivera ha reaparegut en públic per a anunciar als mitjans que ocuparà la cadira de president executiu en la seva nova empresa: Martínez-Echevarría Abogados. D'altra banda, Rivera ha assenyalat que es troba molt il·lusionat en aquesta nova etapa: «Ha estat una etapa bonica de 13 anys en la política, però ara començo una nova vida professional i també en l'àmbit personal. Faré el que vaig somiar des de petit, exercir el Dret i estar amb la justícia des de l'altre costat».

En cas de confirmar-se les paraules de Risto Mejide, l'exlíder de la formació taronja tindria molt a agrair al presentador. No obstant això, només pel seu passat en la política, segur que Rivera hauria aconseguit un càrrec en una altra prestigiosa empresa. Ofertes no li faltarien.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari