URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Roberto Leal celebra els 40 anys amb una gran festa

El presentador d''Operación Triunfo' es rodeja de 'triunfitos' durant el seu espectacular aniversari
Roberto Leal va celebrar el seu 40 aniversari acompanyat dels seus amics i familiars | TVE

 

Roberto Leal ha celebrat aquest cap de setmana el seu aniversari. El presentador d''Operación Triunfo' ha organitzat una autèntica festa, envoltat de la gent més important que ha passat per la seva vida. La celebració dels 40 anys de Roberto Leal ha estat en un terrat en la mítica Porta de Sol amb el rellotge madrileny de fons.

 

Alguns 'tirunfitos' no van voler perdre's la festa

A banda de la seva dona i la seva filla, Roberto va estar acompanyat d'alguns concursants d''Operación Triunfo'. Ricky Merino, Marina Jade, Raoul Vázquez, Cepeda i Nerea Rodríguez van ser els 'triunfitos' que van anar a la festa. A l'esdeveniment tampoc van faltar Tony Aguilar i Màxim Huerta. Roberto Leal va voler donar la benvinguda als seus anys 40 de la forma més curiosa i és que a mitjanit ell i els seus convidats es van menjar dotze raïms. La celebració va ser èpica i així ho han fet saber els convidats gràcies a les xarxes socials, on no van deixar de compartir els millors moments de la festa.

 

Roberto Lea és un dels presentadors de moda | TVE

 

El presentador sevillà està de moda

Roberto Leal s'ha convertit en un dels presentadors més estimats de la televisió. L'andalús feia anys que apareixia en pantalla diàriament, gràcies a 'España Directo', però amb el retorn d''Operación Triunfo', Roberto va aconseguir fer un pas més en la seva carrera presentant un gran format d'èxit en 'Prime Time'.

 

El periodista andalús ha celebrat aquests 40 anys després d'haver passat un dels millors anys de la seva carrera. L'any 2018 va guanyar el premi Iris de l'Acadèmia de TV, a més de ser l'encarregat de donar les campanades a TVE al costat d'Anne Igartiburu.

 

Roberto Leal amb el Prem Iris que va guanyar com a 'Millor Presentador de Programes' | GTRES

 

També et pot interessar...