URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Santiago Abascal causa furor a Instagram amb un esmòquing

El president de VOX i la seva dona, Lidia Bedman, van assistir aquest cap de setmana a la celebració nupcial d'uns amics
Santiago Abascal i la seva dona van anar junts a la boda d'uns amics | CEDIDA

 

El president de VOX, Santiago Abascal, i la seva dona, Lidia Bedman, van assistir aquest cap de setmana a les noces d'uns amics a Altea, Alacant. El polític va portar un elegant esmòquing que recordava a James Bond, tant que els seus seguidors l'han batejat com el 007 de la política espanyola, tal com assenyala 'Informalia'. El seu vestit ha comportat nombrosos comentaris positius que han titllat Abascal de «sexy», «genial», «guapo» i, fins i tot, «més elegant que Daniel Craig», l'actual actor de James Bond. 

 

 

 

 

Lidia Bedman, paral·lelament, ha compartit imatges de la celebració nupcial al seu perfil d'Instagram. No obstant això, la instagramer ha preferit prescindir de compartir-ne amb el seu marit, per evitar que les idees polítiques d'Abascal perjudiquin el seu negoci. Cal recordar que Bedman, va formar part de les llistes a l'Assemblea de Madrid per VOX a les eleccions de 2015, però ha volgut allunyar-se de l'àmbit laboral del seu home i actualment dedica la seva vida a ser 'influencer'.  

 

També et pot interessar...