Primer pla de Roberto Leal.

Roberto Leal deixa 'Pasapalabra' per fer les maletes

El presentador s'ha pres un descans ben merescut

Roberto Leal presenta un dels programes estrella de la televisió. Des de fa uns quants anys, el concurs televisiu Pasapalabra és un dels espais més vistos per tot el públic.

Sens dubte, ho té tot: és divertit, dinàmic i compta amb un presentador empàtic i graciós que fa que el programa sigui amè. I és que a primera vista sembla que és un espai força seriós, ja que els concursants han d'endevinar paraules mitjançant definicions. Però Roberto Leal fa que tothom sigui fan de la RAE.

El concurs més vist de tota la televisió s'emet des de, ni més ni menys, l'any 2000. Cal assenyalar que ha passat per nombrosos presentadors, entre ells, el gran Constantino Romero, Jaime Cantizano i Christian Gálvez, el més longeu amb diferència.

Tot i això, el canvi d'aires que va aportar que el concurs es traslladés a Antena 3 i el fet de comptar amb un nou presentador, van fer que l'audiència pugés com l'escuma.

Després d'aquest èxit continu, com calia esperar, Roberto necessitava un descans per poder tornar a Pasapalabra amb més força que mai. Així mateix ho ha fet el sevillà, que no ha dubtat a escapar-se uns dies per desconnectar.

Roberto Leal va perdre el pare fa gairebé un any
Roberto Leal s'ha pres unes petites vacances per desconnectar. | GTRES
 

El descans televisiu de Roberto Leal

Aquests últims dies, s'ha vist a Roberto Leal gaudir en una destinació paradisíaca. Roberto, en comptes d'anar-se'n fora d'Espanya, ha optat per gaudir d'una platja gaditana molt coneguda, on els turistes no dubten a escollir-la per passar les vacances.

Es tracta de la platja de El Palmar, situada al municipi de Vejer de la Frontera (Cadis). Un paradís que el periodista no ha dubtat a anar a visitar per relaxar-se de la pressió mediàtica a què es veu sotmès cada dia.

Però Roberto Leal no ha gaudit d'aquesta desconnexió tot sol, sinó que estava acompanyat d'un grup d'amics. A més, va penjar una fotografia a Instagram on es veia el presentador despreocupat i feliç, amb el mar de fons i amb els seus companys.

El periodista els va dedicar un text, que acompanyava la instantània que va publicar en aquesta xarxa social.

«Són glòria, vitamina D, gent bona, bona gent, un carregador dels de full batery, el riure ximple, fer-ho fàcil [...]», començava dient. «El mateix acudit des de fa deu anys, menys cabells i més alegries, més anys i menys vergonya».

«Un no perdre l'afecte, encara que la majoria ens veiem només d'any en any. Així sí. Tornem amb la maleta plena de bromes Visca la mare que us va parir», va acabar Roberto Leal.

Primer pla de Roberto Leal.
Roberto Leal s'ha convertit en un dels presentadors més estimats de la televisió. | GTRES
 

Pasapalabra continua sent líder d'audiència

Sens dubte, aquestes paraules estan carregades de records i alegria per al periodista. Els seus seguidors han estat testimonis del gran moment que ha passat amb els seus amics.

Ara, però, toca tornar a la rutina. Segurament a Roberto Leal li ha anat de meravella aquest petit descans al costat dels seus. Per aquest motiu, tornarà al seu programa amb les piles ben carregades.

Pasapalabra compta amb un 24,9% d'audiència, la tercera millor quota de la temporada. Per això l'espai ha aconseguit un total de 4 milions d'espectadors. Unes dades que no haurien estat possible si no fos pel seu presentador tan característic.

Roberto Leal està acostumat a l'èxit, per això, no li suposarà cap esforç reprendre Pasapalabra i continuar batent rècords en audiències.