Roberto Leal enfonsa definitivament a 'Sálvame' i en presumeix orgullós

El presentador andalús presumeix de la feina ben feta

Roberto Leal, el presentador de 'Pasapalabra'
Roberto Leal lidera la franja horària amb la qual coincideix amb 'Sálvame'  | Cedida

Ja és oficial, Roberto Leal i 'Pasapalabra' han desbancat definitivament a 'Sálvame'. Fa mesos que Antena 3 va per darrere de Telecinco. La cadena de Paolo Vasile segueix recollint rècords, tot i que a l'octubre, el seu màxim rival s'està acostant considerablement. 

Amb el mes gairebé acabat, Antena 3 es quedarà a només un 2,1% de Telecinco, una xifra que en els últims mesos s'apropava més al 3%. La clau de l'èxit la té 'Pasapalabra', que després del seu canvi de cadena ha desbancat definitivament a 'Sálvame'.

Roberto Leal ha tingut una gran acollida en aquest nou format per a ell. El presentador andalús està d'enhorabona, ja que el seu programa és un dels espais més vistos del dia. Gràcies a ell, les notícies presentades per Vicente Vallés han aconseguit superar als informatius de Pedro Piqueras, la qual cosa fins fa poc semblava realment impossible.

Baixada de 'Sálvame'

Amb la irrupció de 'Pasapalabra' a Antena 3, a partir de les 8 del vespre,  'Sálvame' pateix una davallada considerable. El programa de Telecinco ja no sap que fer per frenar aquesta bretxa que està començant a obrir el seu màxim competidor.

El programa presentat per Jorge Javier Vázquez ha intentat l'impossible. Des que 'Pasapalabra' es va deixar d'emetre a Telecinco, la cadena de Paolo Vasile ha intentat innovar. És per això que van decidir allargar 'Sálvame' però donant-li certes variants. En primer lloc, van apostar per 'El tirón', després 'Sálvame banana', després 'Sálvame tomate' i ara sembla que ho intenten amb 'Quiero dinero'.

Precisament, aquest nou espai està sent molt criticat per tots els seguidors, ja que els col·laboradors del programa són sotmesos a proves per tal de guanyar diners. Molts creuen que fins i tot s'està jugant amb la dignitat d'alguns. Després de veure la destrossa que està fent 'Sálvame', Roberto Leal ha volgut publicar una història al seu compte d'Instagram on farda de victòria. A més, l'andalús ha volgut agrair aquest suport a tots els seguidors del programa.

Roberto Leal farda de victòria

Aquest dijous passat, 'Pasapalabra' va aconseguir ser el segon programa del dia amb més espectadors, per darrere de les notícies de Vicente Vallés, impulsades per Roberto Leal.

El que l'andalús ha volgut mostrar en les seves xarxes socials ha estat una altra dada històrica que deixa a 'Sálvame' a l'estocada. En les històries d'Instagram de Roberto Leal, es pot apreciar com el programa ha aconseguit tenir el minut d'or durant quatre dies consecutius. A més, per si no n'hi hagués prou, al programa d'aquest passat dijous, a les 21:06 hi havia 4 milions d'espectadors veient el programa.

És evident que això suposa un clar triomf per a Antena 3. Ara està per veure si això es manté durant molt de temps. De moment, Telecinco segueix liderant, encara que va perdent audiència en els seus programes més destacats. El que realment ha salvat aquest mes a la cadena de Vasile ha estat 'La isla de las tentaciones'.

Mentre Jorge Javier viu un moment de preocupació pel seu programa, Roberto Leal està d'enhorabona. Després del seu fitxatge per Antena 3, tot han estat grans notícies exceptuant el seu positiu per coronavirus, que per sort només va ser un ensurt.

No ens estranyaria que Telecinco apostés per un nou format de cara a la franja horària que ocupa 'Pasapalabra'. De moment, tot apunta que seguirà unes setmanes més amb 'Quiero dinero'. Per ara han estat Chelo García Cortés i Antonio David Flores els que han estat testimonis de la crueltat del nou concurs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Roberto Leal (@robertolealg) el


Comentaris

envia el comentari