El motiu que ha empès Rocío Flores a allunyar-se de Barranco de cop

La concursant ha negat el motiu encara que els seus companys donen suport a la teoria

Albert Barranco i Rocío Flores a 'Supervivientes 2020'
Albert Barranco i Rocío Flores s'han distanciat durant aquesta setmana | Telecinco

Des de l'inici del concurs Rocío Flores i Alberto Barranco han tingut una molt bona relació fins al punt que en diverses ocasions s'havia assenyalat que els sentiments i les actituds que tenien entre ells anaven més enllà d'una simple amistat. Uns rumors que tots dos s'han encarregat de desmentir perquè tots dos tenen parella fora del concurs.

Tot i el bon rotllo que sempre han tingut alguna cosa ha canviat aquesta setmana i és que la seva amistat ha tocat sostre i han passat d'estar sempre junts a no parlar-se i distanciar-se més que mai. Rocío Flores ha estat la que ha decidit marcar distància i apartar-se de qui fins ara ha estat el seu amic. Barranco per la seva part ha intentat descobrir què és el que ha passat perquè la seva amiga no vulgui saber res més d'ell.

Finalment, sembla que 'Supervivientes' ha trobat la resposta que tant buscava Alberto. Tot es deuria al nou estilisme que duu Barranco des del passat diumenge a causa d'una prova. A canvi de dues pizzes, el supervivent ha de lluir un tapall quelcom que hauria posat més nerviosa del compte a Flores que ha decidit posar distància de per mig abans que la gent pogués començar a pensar coses que no són.

Antonio David Flores dóna suport a la teoria

Una teoria que ha estat confirmada per Antonio David Flores. A l'inici de la gala, Jorge Javier Vázquez li preguntava al pare de Rocío què creia que havia causat aquest distanciament entre els dos concursants. Antonio David responia que intuïa que el tapall que duia el jove concursant en podria ser el culpable.

Una informació que Rocío no ha confirmat però que algunes companyes de 'reality' com Elena han donat entendre que el distanciament estaria molt lligat amb la peça de roba. No obstant això, al final de la gala semblava que les coses tornaven a la normalitat i que Rocío i Alberto tornaven a tenir la mateixa relació que abans.


Comentaris

envia el comentari